KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-18.00 + WEEKEND 10-18

GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-

Haglöfs L.I.M Proof Skaljakke - Herre

Varenummer:603977SS18-True Black
Haglöfs L.I.M Proof Skaljakke - Herre
Varenummer:603977SS18-True Black

 

Pris: 1.299,00 kr - DU SPARER 19%

Specialpris 1.050,00 kr

Størrelsesguide

* Påkrævede felter

Pris: 1.299,00 kr - DU SPARER 19%

Specialpris 1.050,00 kr

KØB FOR OVER KR. 500,- OG FÅ GRATIS GLS LEVERING

Beskrivelse

Detaljer

Haglöfs L.I.M Proof Jacket til mænd er en skaljakke med fasthætte, som er og sammenfoldelig, så den intet fylder i rygsækken. Jakken er lavet i det lette 2,5-lags fluorocarbon frie Proof materiale, som give optimal kombination af vindtæthed, vandtæthed og åndbarhed.

Den superlette membran er produceret i en kombination af 53% polyamide og 47% polyurethane, som til sammen skaber den 2,5 lags Haglöfs PROOFTM stof, som både er vindtæt, vandtæt og åndbar. Haglöfs PROFFTM membranen har et vandsøjletryk på hele >10.000 mm. og en åndbarhed på >20.000 g/m2/24h, hvilket gør L.I.M PROOF Jacket perfekt til fysiske aktiviteter. Alle overflader er derudover fluorocarbon fri DWR behandlet, så materialets overflade får en øget evne til at afvise skidt og vand.  

Ærmeafslutningerne med reflekser og en lille elastik der slutter godt rundt om håndleddet. Jakken fra en vandtæt front lynlås og beskyttet vandtæt lynlås ved brystlommen med plads til små værdivanstande. L.I.M PROOF Jacket er syet så der ingen skulder-, side- og indvendige ærme sømme er, for øget holdbarhed og for at undgå irritation ved brug af eksempelvis rygsæk. Jakken har en ryglængde på 80 cm. i størrelse large og har på bagsiden en lille løkke til ophængning.  

Bluesign® 

Bluesign® er en standard miljøordning, som har til formål at fjerne stoffer i tekstiler der er til skade for menneskers sundhed eller miljøet. Bluesign® har fokus på hele supply chain og holder derfor øje med indeholder i alt fra garn, farvestoffer, tilsætningsstoffer til færdigvare og imprægnering. Et materiale eller produkt der er blevet Bluesign® godkendt kan derfor stiller garanti for at opfylde følgende krav:

 

  • 1. Produktet er fri for skadelige kemikalier i overensstemmelse med den meste stænge kemikalier-liste der nogensinde er lavet.
  • 2. De vand, jord og luft miljøbelastende affaldsstoffer fra produktionen er blevet minimeret.
  • 3. Forbruget af ressourcer, som vand og elektricitet er blevet overvåget og nedbragt så meget så muligt.
  • 4. Produktionen er foregået under godkendte arbejdsforhold med øget fokus på godt arbejdsmiljø og sikkerhed.

 

Haglöfs mål med medlemskabet af Bluesign®, er gradvist og kontinuerligt at øge brugen af Bluesign® godkendte stoffer i produkterne. Et Haglöfs produkt med Bluesign® logo er på nuværende tidspunkt fremstillet af 90% Bluesign® godkendt materiale og mindst 30% Bluesign® godkendt tilbehør.   

DWR behandlinger bruges på mange outdoor produkter til at danne en vandafvisende overflade på produktet, men problemet er at behandling indeholder kemikalier, der er skadelige for mennesker og miljøet. Haglöfs anvender derfor en silikone og voks baseret DWR behandling, som er langt mere skånsom. Ulempen ved denne DWR behandling er en lidt kortere levetid, og det kan være nødvendigt at genimprægnere produktet lidt før. 

TakeCare

Alle Haglöfs produkter er produceret med fokus på bæredygtighed overfor miljøet, men på hele 80% af produkterne er det nu lykkedes at gøre dem endnu mere miljøvenlige. Udover at beskytte miljøet har det også til formål at gøre et let for forbrugeren at finde produkter der stiller garanti for et miljøvenlig produktion. Tak Care loget markerer at 80% af Haglöfs produkter enten er Bluesign®, produceret af genbrugsmaterialer eller økologisk bomuld. 

Yderligere information

Specifications

Materialer: 

2,5 lags PROOF™ 100 % Polyamid, blød strækbart dobby vævet yderstof med en membran og en beskyttende H-print i stedet for inderside, 107 g/m², bluesign® godkendt.

Vandsøljetryk: >10 000 mm;.

Åndbarhed: >20 000 g/m²/24h.

Vægt: 270 gram (Str. L).

Vask:

Maskinvask 40° C, skånevask. Tåler ikke blegemidler. Tåler ikke tørretumbling. Strygning: Lav. Tåler ikke kemisk rens. Vask med lignende farver. Brug ikke skyllemidler. Vaskes med flydende, sæbefrit vaskemiddel. Vask med lynlåse og velcro lukket.