KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15

FRAGT KUN KR. 15,- FRAGT OG RETUR KUN KR. 20,-      

Haglöfs Heron Fleecetrøje - Herre

Varenummer:603600SS18-Mineral/Tarn Blue
Haglöfs Heron Fleecetrøje - Herre
Varenummer:603600SS18-Mineral/Tarn Blue

 

Pris: 799,00 kr - DU SPARER 56%

Specialpris 350,00 kr

Størrelsesguide

* Påkrævede felter

Pris: 799,00 kr - DU SPARER 56%

Specialpris 350,00 kr

     

FRAGT KUN KR. 15,- FRAGT OG RETUR KUN KR. 20,-

Beskrivelse

Detaljer

Haglöfs Heron fleecetrøje til mænd i det lækre italienske Pontetorto® Tecno Stretch materiale, som er en blanding af 92% slidstærkt polyester og 8% elastane, der gør stoffet strækvart og fleksibelt. En perfekt trøje som mellemlag og varmende element under en skaljakke eller som praktisk trøje til hverdagen.

Pontetorto® Tecno Stretch er ikke bare stærkt og fleksibelt, men har også en høj åndbarhed og er tilmed utrolig let, så trøjen vejer kun 350 gram i størrelse large. Trøjen har en galt yderside, som ikke irritere når den anvendes som mellemlag under en skaljakke og en blød inderside med gode varme egenskaber.   

Heron Jacket har ved lynlåsafslutningen hagebeskyttelse og er syet 100% med flatlock sømme, for at få den mest optimale lag på lag opbygning. Derudover er skulder syningerne lavet forskudt, så det ikke skaber irritation på lange vandreture med tung rygsæk. Derudover har trøjen to praktiske sidelommer med lynlås og en hoved-lynlås med indvendig vind beskyttelse.  

Pentetorto er en verdens kendt producent af tekstil materialer i den absolut bedste kvalitet. Pentetorto Tecno Stretch udmærker sig ved at være et 4-vejs vævet materiale, som har en glat yderside, er utrolig slidstæk og en mere blød varmende inderside. Den glatte yderside gør særligt tøjer med Tecno Stretch perfekt som mellemlag under skaljakker, ligesom stoffets evne til at transportere fugt væk fra kroppen er en fordel.     

Bluesign®

Bluesign® er en standard miljøordning, som har til formål at fjerne stoffer i tekstiler der er til skade for menneskers sundhed eller miljøet. Bluesign® har fokus på hele supply chain og holder derfor øje med indeholder i alt fra garn, farvestoffer, tilsætningsstoffer til færdigvare og imprægnering. Et materiale eller produkt der er blevet Bluesign® godkendt kan derfor stiller garanti for at opfylde følgende krav:

 

  • 1. Produktet er fri for skadelige kemikalier i overensstemmelse med den meste stænge kemikalier-liste der nogensinde er lavet.
  • 2. De vand, jord og luft miljøbelastende affaldsstoffer fra produktionen er blevet minimeret.
  • 3. Forbruget af ressourcer, som vand og elektricitet er blevet overvåget og nedbragt så meget så muligt.
  • 4. Produktionen er foregået under godkendte arbejdsforhold med øget fokus på godt arbejdsmiljø og sikkerhed.

 

Haglöfs mål med medlemskabet af Bluesign®, er gradvist og kontinuerligt at øge brugen af Bluesign® godkendte stoffer i produkterne. Et Haglöfs produkt med Bluesign® logo er på nuværende tidspunkt fremstillet af 90% Bluesign® godkendt materiale og mindst 30% Bluesign® godkendt tilbehør.   

 TakeCare 

Alle Haglöfs produkter er produceret med fokus på bæredygtighed overfor miljøet, men på hele 80% af produkterne er det nu lykkedes at gøre dem endnu mere miljøvenlige. Udover at beskytte miljøet har det også til formål at gøre et let for forbrugeren at finde produkter der stiller garanti for et miljøvenlig produktion. Tak Care loget markerer at 80% af Haglöfs produkter enten er Bluesign®, produceret af genbrugsmaterialer eller økologisk bomuld. 

Yderligere information

Specifications

Materialer:

Pontetorto® Tecno Stretch:

Polyester: 92%.

Elastan: 8%.

220 g/m2.

Bluesign® godkendt.

Vægt: 350 gram (Str. L)