JULEGAVER BYTTES INDTIL 7. JANUAR 2020                  KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15                  FRAGT KUN KR. 15,-                             

Haglöfs Gram Gravel Sko - Dame

Varenummer:491650SS18-Tarn Blue/Coral Pink
Haglöfs Gram Gravel Sko - Dame
Varenummer:491650SS18-Tarn Blue/Coral Pink

 

Pris: 1.199,00 kr - DU SPARER 25%

Specialpris 899,25 kr

Størrelsesguide

* Påkrævede felter

Pris: 1.199,00 kr - DU SPARER 25%

Specialpris 899,25 kr

  • FRAGT KUN KR. 15,- 
  • KØB JULEGAVERNE NU OG BYT INDTIL D. 7. JANUAR 2020
Beskrivelse

Detaljer

Haglöfs Gram Gravel sko til damer er lavet i samarbejde med ASICS® og derfor fyldt ASICS® teknologier fra deres anerkendte løbesko. Målet med skoen var at udvikle og designe den optimale fritidssko, som både skulle være funktionsdygtig til krævende gåture og hverdagens udfordringer. Resultatet blev en let sko bygget på Haglöfs slidstærke materialer kombineret med ASICS® mange komfortskabende teknologier.  

Skoen har en overdel i åndbart og slidstærkt polyester mesh materiale, som er forstærket med en TPU-materiale, for at opretholde en god støtte og stabilitet. Derudover er overdelen gjort ekstra kraftig ved snørebånd og lavet med en lille snørebåndslomme.

Mellemsålen består af en række forskellige ASICS® teknologier. Største delen er lavet i Solyte-mellemsålsmateriale med forbedrede støddæmpende egenskaber, lavere vægt og færre sammenbrud. Dertil er der tilføjet GEL®-polstring på den bagerste og forreste del af foden for øget stødabsorbering. Sidste men ikke mindst har skoen fået DuoMax Dual density-mellemsålssystem, som forbedrer støtte og stabilitet via et 8 mm. hælfald.

Ydersålen er lavet i ASICS® AHAR+ Asics High Abrasion Resistance Rubber, som både er utrolig slidstæk og skridsikker på selv våde overfalder. Derudover er gummiet lavet så det går op på skoen front, sider og hæl, for at indre sten i at komme ind i skoen. 

Haglöfs Gram Gravel har refleksdetaljer, god pasform og har en vægt på 265 gram pr. sko i størrelse 42.

Yderligere information

Specifications

Materialer:

Overdel: Polyester mesh.

Fodseng: EVA skum. 

Mellemsål: Solyte™ + GEL™.

Outsole: AHAR™ gummi.

Vægt: 265 gram pr. sko (Str. 42).

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér