COVID-19: OUTDOORXPERTEN.dk kører som normalt og pakker sendes med dag til dag levering.

×

HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT FRA KR. 15,-    KUNDESERVICE MANDAG - FREDAG 10-18 - LØRDAG/SØNDAG 10-16                                

Haglöfs Gecko Softshell Jakke - Herre

Varenummer:603604FW17-True Black
Haglöfs Gecko Softshell Jakke - Herre
Varenummer:603604FW17-True Black

 

1.399,00 kr
Størrelsesguide
IKKE PÅ LAGER
  • FRAGT KUN KR. 15,- 
Beskrivelse

Detaljer

Haglöfs Gecko Softshell jakke til herre er en alsidig og vindblokerende softshell jakke, som egner sig til alle daglige udendørs aktiviteter. Derudover er den produceret i det innovative FLEXABLETM materiale, som med sin 4-vævs vævning både giver optimal beskyttelse og bevægelsesfrihed.

Jakken består af en kombination af 48% Polyester, 40% Polyamide, 8% Elastane og 4% Polyurethane, som tilsammen sikre at man med Haglöfs Gecko Softshell får en jakke der både adviser vind og vand, giver høj åndbarhed og samtidig er utrolig slidstærk.

På fronten har jakken en udover en kraftig hovedlynlås fået to håndlommer med lynlås og mesh-poser, mens der indvendigt er lavet en lille lynlåslomme til værdigenstande. Jakken har fået en blød indersider, som giver ekstra varme. 

Bluesign® er en standard miljøordning, som har til formål at fjerne stoffer i tekstiler der er til skade for menneskers sundhed eller miljøet. Bluesign® har fokus på hele supply chain og holder derfor øje med indeholder i alt fra garn, farvestoffer, tilsætningsstoffer til færdigvare og imprægnering. Et materiale eller produkt der er blevet Bluesign® godkendt kan derfor stiller garanti for at opfylde følgende krav:

 

  • 1. Produktet er fri for skadelige kemikalier i overensstemmelse med den meste stænge kemikalier-liste der nogensinde er lavet.
  • 2. De vand, jord og luft miljøbelastende affaldsstoffer fra produktionen er blevet minimeret.
  • 3. Forbruget af ressourcer, som vand og elektricitet er blevet overvåget og nedbragt så meget så muligt.
  • 4. Produktionen er foregået under godkendte arbejdsforhold med øget fokus på godt arbejdsmiljø og sikkerhed.

 

Haglöfs mål med medlemskabet af Bluesign®, er gradvist og kontinuerligt at øge brugen af Bluesign® godkendte stoffer i produkterne. Et Haglöfs produkt med Bluesign® logo er på nuværende tidspunkt fremstillet af 90% Bluesign® godkendt materiale og mindst 30% Bluesign® godkendt tilbehør.   

DWR behandlinger bruges på mange outdoor produkter til at danne en vandafvisende overflade på produktet, men problemet er at behandling indeholder kemikalier, der er skadelige for mennesker og miljøet. Haglöfs anvender derfor en silikone og voks baseret DWR behandling, som er langt mere skånsom. Ulempen ved denne DWR behandling er en lidt kortere levetid, og det kan være nødvendigt at genimprægnere produktet lidt før.     

FLEXABLETM er en særlig type 4-vejs og 2-vejs stretch materiale, som giver øget komfort, bevægelsesfrihed og fleksibilitet. Udover stor strækbarhed har stoffets vi en tæt vævning, en unik evne til at holde vind og vnad ude, men lade fugt komme væk fra kroppen og gør FLEXABLETM stoffet oplagt til fysisk aktivitet. FLEXABLETM materialet et behandlet med en Fluorocarbon fri DWR behandling.

Yderligere information

Specifications

Materialer:

FlexAbleTM

48% Polyester.

40% Polyamide.

8% Elastane.

4% Polyurethane.

283 g/m2, bluesign® godkendt.

Vægt: 580 gram (Str. L).