HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT KR. 22,-    KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-18.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-18                              

Haglöfs Camp T-shirt - Herre

Varenummer:603511SS20slate3TJ
Haglöfs Camp T-shirt - Herre
Varenummer:603511SS20slate3TJ

 

150,00 kr
Størrelsesguide
IKKE PÅ LAGER
  • FRAGT KUN KR. 22,-       
Beskrivelse

Detaljer

Haglöfs Camp Tee til mænd er produceret i 100% økologisk bomuld, som gør kvaliteten blød og ekstra behagelig at have på som inderste lag. T-shirten har på fronten et smart Haglöfs logo og er perfekt til hverdagsbrug. 

TakeCare 

Alle Haglöfs produkter er produceret med fokus på bæredygtighed overfor miljøet, men på hele 80% af produkterne er det nu lykkedes at gøre dem endnu mere miljøvenlige. Udover at beskytte miljøet har det også til formål at gøre et let for forbrugeren at finde produkter der stiller garanti for et miljøvenlig produktion. Tak Care loget markerer at 80% af Haglöfs produkter enten er Bluesign®, produceret af genbrugsmaterialer eller økologisk bomuld. 

Haglöfs produkter med det ”Organic Cotton” logo stiller garanti for at materialet er i økologisk bomuld med naturlige, vedvarende og biologisk nedbrydelige fiber. Det økologisk bomuld vælges fordi det både gavner bomuldsproducenterne og miljøet ved at undgå skadelige kemikalier, pesticider og syntetisk kunstgødning.

Yderligere information

Specifications

Materialer:

Økologisk bomuld: 100%,155 g/m2.

Vægt: 140 (Str. L).

Vask:

Maskinvask 40° C, normal vask. Tåler ikke blegemidler. Tåler ikke tørretumbling. Strygning, medium. Tåler ikke kemisk rens. Vask med lignende farver. Brug ikke skyllemidler. Vask med vrangen ud. Stryges med bagsiden udad.