Haglöfs Astral GTX Pant M - Herre

1.499,25 kr. DU SPARER 25% 1.999,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
604749FW22-True_Black

Haglöfs Astral GTX skalbukser til herre er en alsidig buks i en kraftig 2-lags konstruktion, som giver optimal beskyttelse mod kulde og blæst. Bukserne er udstyret med en kraftig Gore-Tex membran, som både er åndbar, vind og vandtæt. Sammen med en række fede detaljer, gør dette Haglöfs Astral GTX bukserne perfekte til både skiferie, rejser eller vandreture. 

Skalbukserne er lavet i en 2-lags konstruktion, hvor der på indersiden er en åndbar, vind- og vandtæt Gore-Tex membran i kraftigt polyamid materiale. Denne konstruktion gør bukserne både slidstærke og sikre at optimal beskyttelse mod kulde, vind og vand. Derudover er materialet overflade behandlet med en DWR fluorocarbon-fri DWR overfaldebehandling, som får materialet til at afvise savs og vand i at trænge ind. 

Dertil er Haglöfs GTX skalbukserne udstyret med lynlås i underbenet, knapper, talje med elastik og to lommer med lynlås til opbevaring af værdigenstande.

Membran: GORE-TEX 2-lags, 100 % Polyamid, 40D halvmat enkeltvævet yderside, lamineret til en ePTFE membran 102 g/m², bluesign® godkendt.

Vandsøjleværdi: >28 000 mm, RET: <9.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.