COVID-19: OUTDOORXPERTEN.dk kører som normalt og pakker sendes med dag til dag levering.

×

VORES FYSISKE BUTIKKER ER PT LUKKET PGA COVID 19 - WEBSHOPPEN ER ÅBEN OG VI SENDER STADIG PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE DAGLIGT 10-16                                               

Haglöfs Aran (Valley) Jakke - Dame

Varenummer:603492SS19-Haze/Mosaic-Blue
Haglöfs Aran (Valley) Jakke - Dame
Varenummer:603492SS19-Haze/Mosaic-Blue

 

Pris: 1.399,00 kr - DU SPARER 25%

Specialpris 1.049,25 kr

Størrelsesguide

* Påkrævede felter

Pris: 1.399,00 kr - DU SPARER 25%

Specialpris 1.049,25 kr

  • FRAGT KUN KR. 15,- 
Beskrivelse

Detaljer

Haglöfs Aran (Valley) jakke til damer er udviklet i samarbejde med Edurne Pasaban, med henblik på at udvikle en jakke der giver optimal isolering hele året rundt. Derfor er Aran (Valley) jakken perfekt under både klatring, bjergbestigning eller blot som smart hverdagsjakke.  

Jakken er lavet med en glat overflade i 15D polyamide, som både er let, slidstærkt og vindbestandigt. Dertil har materialet fåret en fluorokarbon-fri DWR overfladebehandling, som får stoffet til at afvise snavs og støv i at trænge ind. 

På indersiden har jakken en QuadFusion™ vaffel materiale, som giver god isolation og har høj åndbarhed. Dette gør jakken perfekt til brug, som varmende element under en skaljakke på en kold skiferie.  

Derudover byder Haglöfs Aran (Valley) jakken til damer på to ydrelommer med lynlås, manchetter med elastik, talje med elastik, tætsiddende hætte og har en ryglængde på 70 cm. i størrelse medium. 

Yderligere information

Specifications

Materialer:

100% Polyamide, 15D, 31 g/m², bluesign® godkendt. 

QuadFusion™ ƞ 100% Polyester, High-loft, 98 g/m².

Vægt: 260 gram (Str. M). 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér