COVID-19: OUTDOORXPERTEN.dk kører som normalt og pakker sendes med dag til dag levering.

×

HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT FRA KR. 22,-    KUNDESERVICE MANDAG - FREDAG 10-18 - LØRDAG/SØNDAG 10-16                                

Haglöfs Amfibie II Long Shorts Women

Varenummer:602600SS17-Magnetite
Haglöfs Amfibie II Long Shorts Women
Varenummer:602600SS17-Magnetite

 

Pris: 649,00 kr - DU SPARER 25%

Specialpris 486,75 kr

Størrelsesguide

* Påkrævede felter

Pris: 649,00 kr - DU SPARER 25%

Specialpris 486,75 kr

  • FRAGT FRA KUN KR. 22,- 
Beskrivelse

Detaljer

Haglöfs II Long Shorts til damer er lang short i et hurtigt tørrende materiale, som gør dem oplagt til fysisk aktivitet og lange vandreture. De er produceret i det unikke 4-vejs været FLEXABLETM materiale, som både er utrolig stræbart og slidstærkt. Derudover har overfladen fået en Fluorocarbon fri DWR behandling, som gør overfalden vind og vand afvisende uden at nedsætte åndbarheden.

 

De er syet i et ergonomisk design der sammen med et taljen og det strækbare stof giver en øget bevægelsesfrihed. Derudover er der i taljen muligheder for justering via to velcro stropper, som gør det muligt at bruge dem uden bælte. Der er to lommer på fronten og en lynlåslomme og en åben lomme på bagsiden. Der yder en UV beskyttelse af huden på 40+ og har en længde på 43 cm. i størrelse 38. 

 

 

Bluesign® er en standard miljøordning, som har til formål at fjerne stoffer i tekstiler der er til skade for menneskers sundhed eller miljøet. Bluesign® har fokus på hele supply chain og holder derfor øje med indeholder i alt fra garn, farvestoffer, tilsætningsstoffer til færdigvare og imprægnering. Et materiale eller produkt der er blevet Bluesign® godkendt kan derfor stiller garanti for at opfylde følgende krav:

 

  • 1. Produktet er fri for skadelige kemikalier i overensstemmelse med den meste stænge kemikalier-liste der nogensinde er lavet.
  • 2. De vand, jord og luft miljøbelastende affaldsstoffer fra produktionen er blevet minimeret.
  • 3. Forbruget af ressourcer, som vand og elektricitet er blevet overvåget og nedbragt så meget så muligt.
  • 4. Produktionen er foregået under godkendte arbejdsforhold med øget fokus på godt arbejdsmiljø og sikkerhed.

 

Haglöfs mål med medlemskabet af Bluesign®, er gradvist og kontinuerligt at øge brugen af Bluesign® godkendte stoffer i produkterne. Et Haglöfs produkt med Bluesign® logo er på nuværende tidspunkt fremstillet af 90% Bluesign® godkendt materiale og mindst 30% Bluesign® godkendt tilbehør.   

 

 

Alle Haglöfs produkter er produceret med fokus på bæredygtighed overfor miljøet, men på hele 80% af produkterne er det nu lykkedes at gøre dem endnu mere miljøvenlige. Udover at beskytte miljøet har det også til formål at gøre et let for forbrugeren at finde produkter der stiller garanti for et miljøvenlig produktion. Tak Care loget markerer at 80% af Haglöfs produkter enten er Bluesign®, produceret af genbrugsmaterialer eller økologisk bomuld. 

 

DWR behandlinger bruges på mange outdoor produkter til at danne en vandafvisende overflade på produktet, men problemet er at behandling indeholder kemikalier, der er skadelige for mennesker og miljøet. Haglöfs anvender derfor en silikone og voks baseret DWR behandling, som er langt mere skånsom. Ulempen ved denne DWR behandling er en lidt kortere levetid, og det kan være nødvendigt at genimprægnere produktet lidt før.     

 

 

FLEXABLETM er en særlig type 4-vejs og 2-vejs stretch materiale, som giver øget komfort, bevægelsesfrihed og fleksibilitet. Udover stor strækbarhed har stoffets vi en tæt vævning, en unik evne til at holde vind og vnad ude, men lade fugt komme væk fra kroppen og gør FLEXABLETM stoffet oplagt til fysisk aktivitet. FLEXABLETM materialet et behandlet med en Fluorocarbon fri DWR behandling.

Yderligere information

Specifications

Materiale

 

FLEXABLETM polyamid: 93%.

Elastan: 7%.

135 g/m2.

bluesign® godkendt.

Haglöfs Take Care godkendt.

Længde: 43 (Str. 38)

Vægt: 210 gram (Str. M)