Granger's Performance Wash 1000 ml

239,00 kr.
På lager
SKU
21-25002SS21

Granger's Performance Vaskemiddel 1000 ml. Nu ved hjælp af flourcarbon-fri acrylpolymer Technology i stedet for C6 FC. Performance Wash fjerner lugt og optimerer åndbarheden samtidig med at imprægneringen opretholdes. Normale rengøringsmidler er ekstremt barske og efterlader parfume og andre forurenende stoffer, der arbejder imod det sugende eller de åndbare funktioner. Lav temperatur vask, af især syntetiske fibre, fjerner ikke lugt forårsager mikrober. Performance Wash har en unik blanding af ingredienser, så du kan være sikker dit tøj er rent, selv ved vask ved lav temperatur.

Performance Wash i praktisk 1 liter pose, reducerer brug af emballage med 72%. Samme koncentrerede formel, som giver op til 40 vask pr. liter.

Baseret i hjertet af Derbyshire, på kanten af ​​Peak District, er Granger's stolte over deres britiske arv og produktion. De fleste af Granger's produkter fremstilles stadig i Derbyshire, så der er fuld kontrol over produktionsprocessen af ​​alle produkter, for at kunne garantere deres kvalitet.

Granger's er så engagerede i bæredygtighed og miljø, og leverer udelukkende uovertruffen produktbeskyttelse. For Granger's er videnskab nøglen, og det dedikerede laboratoriehold gennemgår løbende alle formuleringer. De sikrer, at alle produkter er miljømæssigt ansvarlige. Alle produkter er således fri for PFC og bluesign® certificerede.

Granger's arbejder tæt sammen med mange opdagelsesrejsende og eventyrere. I dag arbejder Granger's tæt sammen med eventyrere som Ben Saunders, der hjælper med at beskytte ham på polar ekspeditioner. Med Granger's sortiment af produkter er der noget til ethvert eventyr. Er det et lokalt hundeløb, en lang vandretur, eller hvis du klatrer det højeste bjerg i øsende regn - Granger's sortiment er der for dig.

 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.