Granger's Active Wash 750 ml

169,00 kr.
På lager
SKU
21-2506SS22

Granger's Active Wash Vaskemiddel er designet til at fjerne snavs, sved og ikke midst lugte fra sportstøj. Active Wash fjerner i modsætning til almindelige vaskemidler de bakterier som forårsager lugten og camouflerer det ikke bare med parfume. 

Granger's Active Wash kan bruges på lycra, bomuld, polyester og selv merino-uld. 

Fjerner genstridigt snavs og lugt
Forbedrer åndbarhed og de sved-transporterende egenskaber
Reducerer tøjets tørretid
Effektiv ved lave vasketemperaturer
Flaske i 100% genanvendt plast

Anvendelse:

Ryst flasken før brug.

Hæld 30 ml (en hættefuld) i vaskemiddelskuffen på din vaskemaskine.

Vask dit sæt på en fuld vaskecyklus ved 30°C eller i henhold til plejeetikettens instruktioner.

Lad tørre naturligt eller i henhold til plejeetikettens instruktioner.

Baseret i hjertet af Derbyshire, på kanten af ​​Peak District, er Granger's stolte over deres britiske arv og produktion. De fleste af Granger's produkter fremstilles stadig i Derbyshire, så der er fuld kontrol over produktionsprocessen af ​​alle produkter, for at kunne garantere deres kvalitet.

Granger's er så engagerede i bæredygtighed og miljø, og leverer udelukkende uovertruffen produktbeskyttelse. For Granger's er videnskab nøglen, og det dedikerede laboratoriehold gennemgår løbende alle formuleringer. De sikrer, at alle produkter er miljømæssigt ansvarlige. Alle produkter er således fri for PFC og bluesign® certificerede.

Granger's arbejder tæt sammen med mange opdagelsesrejsende og eventyrere. I dag arbejder Granger's tæt sammen med eventyrere som Ben Saunders, der hjælper med at beskytte ham på polar ekspeditioner. Med Granger's sortiment af produkter er der noget til ethvert eventyr. Er det et lokalt hundeløb, en lang vandretur, eller hvis du klatrer det højeste bjerg i øsende regn - Granger's sortiment er der for dig.

 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.