COVID-19: OUTDOORXPERTEN.dk kører som normalt og pakker sendes med dag til dag levering.

×

VORES FYSISKE BUTIKKER ER PT LUKKET PGA COVID 19 - WEBSHOPPEN ER ÅBEN OG VI SENDER STADIG PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE DAGLIGT 10-16                                               

Granger's Performance Repel Spray 275 ml

Varenummer:21-2413SS19
Granger's Performance Repel Spray 275 ml
Varenummer:21-2413SS19

 

149,00 kr
IKKE PÅ LAGER
  • FRAGT KUN KR. 15,- 
Beskrivelse

Detaljer

Granger's Performance Repel Spray 275 ml imprægnerer nemt både beklædning og gear uden åndbarheden bliver minimeret. Imprægnerer ved hjælp af flourcarbon-fri acrylpolymer Technology. 

  • Op til fire stykker beklædning pr. flaske.
  • Anbefalet til alle stoftyper inkl Gote-Tex.
  • Indhold: 275 ml.
  • Bluesign-godkendt

Yderligere information

Specifications

Baseret i hjertet af Derbyshire, på kanten af ​​Peak District, er Granger's stolte over deres britiske arv og produktion. De fleste af Granger's produkter fremstilles stadig i Derbyshire, så der er fuld kontrol over produktionsprocessen af ​​alle produkter, for at kunne garantere deres kvalitet.

Granger's er så engagerede i bæredygtighed og miljø, og leverer udelukkende uovertruffen produktbeskyttelse. For Granger's er videnskab nøglen, og det dedikerede laboratoriehold gennemgår løbende alle formuleringer. De sikrer, at alle produkter er miljømæssigt ansvarlige. Alle produkter er således fri for PFC og bluesign® certificerede.

Granger's arbejder tæt sammen med mange opdagelsesrejsende og eventyrere. I dag arbejder Granger's tæt sammen med eventyrere som Ben Saunders, der hjælper med at beskytte ham på polar ekspeditioner. Med Granger's sortiment af produkter er der noget til ethvert eventyr. Er det et lokalt hundeløb, en lang vandretur, eller hvis du klatrer det højeste bjerg i øsende regn - Granger's sortiment er der for dig.

 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér