Facebook Pixel
Julegaver byttes til og med d. 10. Januar 2022 ×

Granger's Gear Cleaner Spray 275 ml

89,00 kr.
På lager
SKU
21-3405FW21

 Julegaver byttes til og med d. 10. Januar 2022

Granger's Gear Cleaner Spray 275 ml til alle typer tøj, udstyr og udstyr. Anbefalet til alle materialer, her i blandt Goretex. Bevarer stoffets vandafvisende evner og bibeholder åndbarheden uden brug af vaskemaskine. Fjerner desuden lugt. 

Brugsanvisning: Fjern al løstsidende skidt og spray herefter Gear Cleaner på alle de områder, der skal renses. Brug en ren klud til at massere sæben ind i stoffet. Rens overskydende sæbe væk med rent vand og lad tørre efter vask. Følg altid producentens anvisninger. 

Bluesign® standard er en garanti for en miljøvenlig behandling igennem hele produktionskæden. Granger's var den første producent af vask- og imprægneringsmidler, der blev godkendt af Bluesign®.

  • Anbefalet til alle stoftyper inkl Goretex.
  • Indhold: 275 ml.
  • Bluesign-godkendt

 

Baseret i hjertet af Derbyshire, på kanten af ​​Peak District, er Granger's stolte over deres britiske arv og produktion. De fleste af Granger's produkter fremstilles stadig i Derbyshire, så der er fuld kontrol over produktionsprocessen af ​​alle produkter, for at kunne garantere deres kvalitet.

Granger's er så engagerede i bæredygtighed og miljø, og leverer udelukkende uovertruffen produktbeskyttelse. For Granger's er videnskab nøglen, og det dedikerede laboratoriehold gennemgår løbende alle formuleringer. De sikrer, at alle produkter er miljømæssigt ansvarlige. Alle produkter er således fri for PFC og bluesign® certificerede.

Granger's arbejder tæt sammen med mange opdagelsesrejsende og eventyrere. I dag arbejder Granger's tæt sammen med eventyrere som Ben Saunders, der hjælper med at beskytte ham på polar ekspeditioner. Med Granger's sortiment af produkter er der noget til ethvert eventyr. Er det et lokalt hundeløb, en lang vandretur, eller hvis du klatrer det højeste bjerg i øsende regn - Granger's sortiment er der for dig.

 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.