Facebook Pixel

Granger's OWP Performance Repel Plus Spray 275 ml

169,00 kr.
På lager
SKU
21-2511SS21

Granger's OWP Performance Repel Plus Spray imprægnerer nemt både beklædning og gear uden åndbarheden bliver minimeret. Sprøjtes direkte på og skal ikke vaskes ind i stoffet. Imprægnerer ved hjælp af flourcarbon-fri acrylpolymer Technology. Er særligt velegnet til fleece, softshell samt dun- eller fiberfyldt beklædning. Kan desuden anvendes til Goretex, eVENT og andre tekniske materialer. 

Påføres direkte på rengjort og fugtet beklædning. Fjern overskydende imprægnering med fugtig klud og lad tøjet dryptørre eller (hvis vaskeanvisningen tillader det) tør tøjet i tumbler. Bluesign-godkendt, som er garanti for en miljøvenlig behandling igennem hele produktionen. Plastflasken er fremstillet af plast opsamlet i verdens-havene (OWP). 

  • Anbefalet til alle stoftyper inkl Goretex.
  • Indhold: 275 ml.
  • Bluesign-godkendt

Baseret i hjertet af Derbyshire, på kanten af ​​Peak District, er Granger's stolte over deres britiske arv og produktion. De fleste af Granger's produkter fremstilles stadig i Derbyshire, så der er fuld kontrol over produktionsprocessen af ​​alle produkter, for at kunne garantere deres kvalitet.

Granger's er så engagerede i bæredygtighed og miljø, og leverer udelukkende uovertruffen produktbeskyttelse. For Granger's er videnskab nøglen, og det dedikerede laboratoriehold gennemgår løbende alle formuleringer. De sikrer, at alle produkter er miljømæssigt ansvarlige. Alle produkter er således fri for PFC og bluesign® certificerede.

Granger's arbejder tæt sammen med mange opdagelsesrejsende og eventyrere. I dag arbejder Granger's tæt sammen med eventyrere som Ben Saunders, der hjælper med at beskytte ham på polar ekspeditioner. Med Granger's sortiment af produkter er der noget til ethvert eventyr. Er det et lokalt hundeløb, en lang vandretur, eller hvis du klatrer det højeste bjerg i øsende regn - Granger's sortiment er der for dig.

 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.