Granger's Wash+Repel Down 2in1 300 ml

189,00 kr.
På lager
SKU
21-2516SS21

Granger's 2in1 Down Wash & Repel 300 ml. Unik vask og imprægnering til dunprodukter. Renser og giver en efftektiv vandafvisning til dunfyldte produkter, så de beskyttes mod fugt, og forlænger bæreevnen og isoleringen. Det er afgørende at dunene er rene, når de imprægneres, og med Down Wash+Repel klares dette i en og samme vask. Det anbefales at tøretumble dunene med vaskebolde efterfølgende. 

  • Vask og Imprægnering af dunprodukter
  • Bør tørretumbles (varmeaktiveres) efter vask for at maksimere vandafvisningen.
  • Indhold: 300 ml
  • Bluesign-godkendt

Baseret i hjertet af Derbyshire, på kanten af ​​Peak District, er Granger's stolte over deres britiske arv og produktion. De fleste af Granger's produkter fremstilles stadig i Derbyshire, så der er fuld kontrol over produktionsprocessen af ​​alle produkter, for at kunne garantere deres kvalitet.

Granger's er så engagerede i bæredygtighed og miljø, og leverer udelukkende uovertruffen produktbeskyttelse. For Granger's er videnskab nøglen, og det dedikerede laboratoriehold gennemgår løbende alle formuleringer. De sikrer, at alle produkter er miljømæssigt ansvarlige. Alle produkter er således fri for PFC og bluesign® certificerede.

Granger's arbejder tæt sammen med mange opdagelsesrejsende og eventyrere. I dag arbejder Granger's tæt sammen med eventyrere som Ben Saunders, der hjælper med at beskytte ham på polar ekspeditioner. Med Granger's sortiment af produkter er der noget til ethvert eventyr. Er det et lokalt hundeløb, en lang vandretur, eller hvis du klatrer det højeste bjerg i øsende regn - Granger's sortiment er der for dig.

 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.