Granger's Clothing Repel 300 ml

179,00 kr.
På lager
SKU
21-2510SS21

Granger's OWP Clothing Repellent Imprægnering 300 ml. Unik imprægnering ved hjælp af flourcarbon-fri acrylpolymer Technology. Avanceret imprægneringsmiddel, der tilføjer langtidsholdbar vandafvisning til alle typer outdoor beklædning og fremhæver åndbarheden. Al beklædning bør tørretumbles efter imprægneringen for at optimere vandafvisning, dog kan lufttørring benyttes hvis vaskeanvisningen ikke tillader tørretumbling. Imprægneringsmiddelet kan tage op til fem stykker beklædning pr. Vask og er særlig anbefalet til brug på produkter med Gore-Tex® membraner. 

Granger's OWP Clothing Repellent Imprægnering er Bluesign-godkendt, som er garanti for en miljøvenlig behandling igennem hele produktionen. Plastflasken er fremstillet af plast opsamlet i verdens-havene (OWP)

Baseret i hjertet af Derbyshire, på kanten af ​​Peak District, er Granger's stolte over deres britiske arv og produktion. De fleste af Granger's produkter fremstilles stadig i Derbyshire, så der er fuld kontrol over produktionsprocessen af ​​alle produkter, for at kunne garantere deres kvalitet.

Granger's er så engagerede i bæredygtighed og miljø, og leverer udelukkende uovertruffen produktbeskyttelse. For Granger's er videnskab nøglen, og det dedikerede laboratoriehold gennemgår løbende alle formuleringer. De sikrer, at alle produkter er miljømæssigt ansvarlige. Alle produkter er således fri for PFC og bluesign® certificerede.

Granger's arbejder tæt sammen med mange opdagelsesrejsende og eventyrere. I dag arbejder Granger's tæt sammen med eventyrere som Ben Saunders, der hjælper med at beskytte ham på polar ekspeditioner. Med Granger's sortiment af produkter er der noget til ethvert eventyr. Er det et lokalt hundeløb, en lang vandretur, eller hvis du klatrer det højeste bjerg i øsende regn - Granger's sortiment er der for dig.

 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.