COVID-19: OUTDOORXPERTEN.dk kører som normalt og pakker sendes med dag til dag levering.

×

HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT KR. 22,-    KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-19.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-19                              

Granger's OWP Merino Wash 300 ml

Varenummer:24-2503SS21
Granger's OWP Merino Wash 300 ml
Varenummer:24-2503SS21

 

99,00 kr
ELLER
  • FRAGT KUN KR. 22,-       
Beskrivelse

Detaljer

Granger's OWP Merino Wash 300 ml i ny, koncentreret formet, som giver op til 12 vask pr flaske. Fremstillet til skånsom vask og pleje af alle merino uld produkter. Fjerner skidt og dårlig luft og fornyr friskheden. Vask med almindelige vaskemidler kan efterlade forskellige rester, hvilket reducerer uldens egenskaber. Granger's OWP Merino Wash er tilsat cedertræs-ekstragt som beskytter tøjet imod mølangreb. 

Granger's OWP Merino Wash 300 ml er Bluesign-godkendt, som er garanti for en miljøvenlig behandling igennem hele produktionen. Plastflasken er fremstillet af plast opsamlet i verdens-havene (OWP)

  • Specielt formuleret til at rense og pleje alle merino-uld produkter.
  • Fjerner snavs og neutraliserer lugte uden at forringe ydeevnen.
  • Beskytter de naturlige vandafvisende og antibakterielle egenskaber hos merinould.
  • Indeholder cedertræs-ekstrakt til beskyttelse imod møl under opbevaring.
  • Bluesign®-system godkendt produkt.
  • Indhold: 300 ml.
  • Skånsomt vaskemiddel, fri for parfume og blegemidler

Yderligere information

Specifications

Baseret i hjertet af Derbyshire, på kanten af ​​Peak District, er Granger's stolte over deres britiske arv og produktion. De fleste af Granger's produkter fremstilles stadig i Derbyshire, så der er fuld kontrol over produktionsprocessen af ​​alle produkter, for at kunne garantere deres kvalitet.

Granger's er så engagerede i bæredygtighed og miljø, og leverer udelukkende uovertruffen produktbeskyttelse. For Granger's er videnskab nøglen, og det dedikerede laboratoriehold gennemgår løbende alle formuleringer. De sikrer, at alle produkter er miljømæssigt ansvarlige. Alle produkter er således fri for PFC og bluesign® certificerede.

Granger's arbejder tæt sammen med mange opdagelsesrejsende og eventyrere. I dag arbejder Granger's tæt sammen med eventyrere som Ben Saunders, der hjælper med at beskytte ham på polar ekspeditioner. Med Granger's sortiment af produkter er der noget til ethvert eventyr. Er det et lokalt hundeløb, en lang vandretur, eller hvis du klatrer det højeste bjerg i øsende regn - Granger's sortiment er der for dig.