Granger's G-Wax 100 ml

79,00 kr.
På lager
SKU
21-2421SS21

Granger's G-Wax er en allround læderfedt til beskyttelse af kernelæder på fodtøj og er forlænger dermed læderes levetid. Læderfedtet er lavet af naturligt bivoks, som har en evne til at holde læderet fugtigt, så det ikke begynder at tørre ud og revne. Derudover gør Granger's G-Wax at læderet får en evne til at modstå vand og snavs. Brugen af fedtet kan have en negativ virkning af læders åndbarhed. 

Baseret i hjertet af Derbyshire, på kanten af ​​Peak District, er Granger's stolte over deres britiske arv og produktion. De fleste af Granger's produkter fremstilles stadig i Derbyshire, så der er fuld kontrol over produktionsprocessen af ​​alle produkter, for at kunne garantere deres kvalitet.

Granger's er så engagerede i bæredygtighed og miljø, og leverer udelukkende uovertruffen produktbeskyttelse. For Granger's er videnskab nøglen, og det dedikerede laboratoriehold gennemgår løbende alle formuleringer. De sikrer, at alle produkter er miljømæssigt ansvarlige. Alle produkter er således fri for PFC og bluesign® certificerede.

Granger's arbejder tæt sammen med mange opdagelsesrejsende og eventyrere. I dag arbejder Granger's tæt sammen med eventyrere som Ben Saunders, der hjælper med at beskytte ham på polar ekspeditioner. Med Granger's sortiment af produkter er der noget til ethvert eventyr. Er det et lokalt hundeløb, en lang vandretur, eller hvis du klatrer det højeste bjerg i øsende regn - Granger's sortiment er der for dig.

 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.