COVID-19: OUTDOORXPERTEN.dk kører som normalt og pakker sendes med dag til dag levering.

×

HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT FRA KR. 22,-    KUNDESERVICE MANDAG - FREDAG 10-18 - LØRDAG/SØNDAG 10-16                                

Fjällräven Trousers No. 26 - Herrebukser

Varenummer:82889LFdarkolive
Fjällräven Trousers No. 26 - Herrebukser
Varenummer:82889LFdarkolive

 

Pris: 1.699,00 kr - DU SPARER 53%

Specialpris 799,50 kr

Størrelsesguide
IKKE PÅ LAGER
  • FRAGT FRA KUN KR. 22,- 
Beskrivelse

Detaljer

Trousers No. 26 er en robust trekkingbuks til lange dage ude i det fri, men den passer også til rejser og i mere hverdagsagtig sammenhænge. Udskæringen med en ekstra stofkile i skridtet er bekvem både ved vandring og siddende aktiviteter, for eksempel et basislag. Tredobbelt søm bagpå giver ekstra holdbarhed. Flere lommer giver praktisk opbevaring til kort og udstyr, for eksempel den store benlomme med lommeklap og læg forneden og på siden og med en lille, indvendig mobillomme. Desuden findes der to håndlommer og to baglommer med trykknapper. Gylpen har knapning, og benafslutningen er i standardlængde, som du kan tilpasse efter din egen højde. 
Bukserne er syet i ekstra kraftig G-1000 HeavyDuty, som modstår vind og væde. Materiale og detaljer er valgt til at minimere påvirkningen af miljøet - for eksempel er de fleste læderdetaljer fremstillet af anvendt overskud - og for at det skal være enkelt at udskifte udsatte dele efter flere års anvendelse.

G-1000® HeavyDuty: 65% polyester, 35% bomuld 
To forlommer
To baglommer med knaplukning
Benlomme
Pasform/Talje: Regular/Mid
Forstærkninger
Fast benlængde
Imprægnering Greenland Wax
Læderdetaljer
Vægt: 778g, str 48

Yderligere information

Specifications

Alle materialer og detaljer i Fjällräven Numbers Serien er nøje udvalgt for at minimere miljøpåvirkningen og for at sikre, at tøjet kan tåle mange hårde strabadser. Serien er desuden konstrueret således, at det er nemt at reparere og udskifte udsatte detaljer, som kan slides op før tøjet gør som helhed. Samlingen er gennemsyret af en bæredygtig filosofi, hvor størstedelen af produktionen er af G-1000 Eco (genanvendt polyester og økologisk bomuld). Kvaliteten sikrer usædvanligt lang levetid og dermed lav miljøpåvirkning. Numbers tøjet er designet til at kunne kombineres og tilpasses forskellige forhold og anvendelser. Ideen er, at du bør være i stand til at bevæge sig mellem vidt forskellige miljøer, iført kun et par beklædningsgenstande.