HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT KR. 22,-    KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-18.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-18                              

Fjällräven Övik Travel Nederdel - Dame

Varenummer:89844SS19darknavy
Fjällräven Övik Travel Nederdel - Dame
Varenummer:89844SS19darknavy

 

1.099,00 kr
Størrelsesguide

* Påkrævede felter

1.099,00 kr
  • FRAGT KUN KR. 22,-       
Beskrivelse

Detaljer

Fjällräven Övik Travel Skirt W er en tidløs nederdel med shorts under til hverdagsbrug og afslappet friluftsliv. Nederdelen er lavet af slidstærkt G-1000 Eco i genbrugspolyester og økologisk bomuld. Modellen er knælang og har et behageligt, feminint snit, som giver plads til at tage lange skridt. Den har to rummelige lommer på siderne og knaplukning i livet. De indvendige shorts lukkes med lynlås.

  • G-1000® Eco: 65% polyester, 35% bomuld
  • To håndlommer med knaplukning
  • Fit: Regular
  • Talje: Mid.
  • Vægt: 340 gram, str. 38.
  • Del af Övik-Familien

Yderligere information

Specifications

Övik = Traditionel Outdoor

Med deres klassiske stil er Övik-produkterne lige så velegnede til vandreture – f-eks. i Skuleskogens nationalpark – som til hverdagen hjemme i byen. Övik er i daglig tale navnet på Fjällrävens hjemby Örnsköldsvik. Denne kystby i det nordlige Sverige ligger i området Höga Kusten, der er blevet optaget på UNESCOS verdensarvsliste, og byen og dens billedskønne omgivelser inspirerer til et aktivt friluftsliv.

Derfor har Övik naturligvis også givet inspiration til at skabe Övik-serien med dens funktionelle og alsidige produkter til alment friluftsliv. Funktionsstoffet G-1000 går igen i næsten alle Övik-produkter, især i overtøjet. Skjorter, T-shirts, hatte og trøjer er fremstillet af naturlige fibre såsom uld og bomuld, og der er som regel tale om økologisk materiale.

Fokuspunkterne i Ôvik Serien er:

Tradionel og klassisk snit

G-1000 funktionalitet

Alsidighed i brug