KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-18.00 + WEEKEND 10-18 

Fjällräven Övik Strik Sweater - Dame

Varenummer:89941FW17grey
Fjällräven Övik Strik Sweater - Dame
Varenummer:89941FW17grey

Køb for over kr. 500,- og få leveret ganske gratis med GLS 

1.099,00 kr
Størrelsesguide

* Påkrævede felter

1.099,00 kr

KØB FOR OVER KR. 500,- OG FÅ GRATIS GLS LEVERING

Beskrivelse

Detaljer

Fjällräven Övik Strik Sweater - Dame. Lækker trøje i blød, varm uld til hverdagsbrug og afslappet friluftsliv. Trøjen har ikke alene et smukt mønster, men er også meget funktionel, da ulden bortleder fugten fra tøjet underneden og er et af de meget få materialer, der varmer, selv når det er fugtigt. Den er perfekt til brug som et isolerende mellemlag under en skaljakke eller sammen med en dunvest på varmere dage. Trøjen har rund hals og raglanærmer med forstærkninger på albuerne. Derudover har trøjen også ribkant og ærmer med ribbort.

Fit: Regular.
Materiale: 100% uld.

Vægt: 345gram i str S

Del af Övik Familien

 

Yderligere information

Specifications

Övik = Traditionel Outdoor

Med deres klassiske stil er Övik-produkterne lige så velegnede til vandreture – f-eks. i Skuleskogens nationalpark – som til hverdagen hjemme i byen. Övik er i daglig tale navnet på Fjällrävens hjemby Örnsköldsvik. Denne kystby i det nordlige Sverige ligger i området Höga Kusten, der er blevet optaget på UNESCOS verdensarvsliste, og byen og dens billedskønne omgivelser inspirerer til et aktivt friluftsliv.

Derfor har Övik naturligvis også givet inspiration til at skabe Övik-serien med dens funktionelle og alsidige produkter til alment friluftsliv. Funktionsstoffet G-1000 går igen i næsten alle Övik-produkter, især i overtøjet. Skjorter, T-shirts, hatte og trøjer er fremstillet af naturlige fibre såsom uld og bomuld, og der er som regel tale om økologisk materiale.

Fokuspunkterne i Ôvik Serien er:

Tradionel og klassisk snit

G-1000 funktionalitet

Alsidighed i brug