COVID-19: OUTDOORXPERTEN.dk kører som normalt og pakker sendes med dag til dag levering.

×

VORES FYSISKE BUTIKKER ER PT LUKKET PGA COVID 19 - WEBSHOPPEN ER ÅBEN OG VI SENDER STADIG PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE DAGLIGT 10-16                                               

Fjällräven Kiruna Padded Parka W - Dameparka

Varenummer:89644FW19black
Fjällräven Kiruna Padded Parka W - Dameparka
Varenummer:89644FW19black

 

2.899,00 kr
Størrelsesguide
IKKE PÅ LAGER
  • FRAGT KUN KR. 15,- 
Beskrivelse

Detaljer

Fjällräven Kiruna Padded Parka - Dameparka i klassisk Black. Lang og letforet hverdagsparka med fast, justerbar hætte. Parkaen er lavet af slidstærkt G-1000 Original, som kan modstå vind og regn, og den er forsynet med for af genbrugspolyamid. Det syntetiske fyld G-Loft Supreme sikrer, at du kan holde varmen, selv under fugtige forhold. Parkaen er perfekt som hverdagsjakke i årets kolde måneder, og det slidstærke ydermateriale gør den også velegnet til gåture i skoven. 
Modellen er lang, så den varmer over bagdel og lår, og tovejslynlåsen på forsiden er forsynet med en beskyttelsesklap på både indersiden og ydersiden, som forhindrer den kolde blæst i at trænge ind. Der er en brystlomme og to lommer til hænderne, alle med lynlås. Taljen kan justeres med knapper på ryggen. Jakken har desuden trykknapjustering ved manchetterne. 
Jakken kan voksbehandles med Greenland Wax, så den yder ekstra beskyttelse mod blæst og regn.

  • G-1000 Original: 65% polyester/ 35% bomuld
  • Foring: 100% Polyamid
  • Fyld: G-Loft, 100% polyester
  • Fyld vægt: 100 gram
  • Imprægneres med Greenland Wax
  • Vægt 880 g i str S
  • Vare: 89644
  • Del af Kiruna-serien

Yderligere information

Specifications

Kiruna = Alsidig Outdoor

Omgivet af høje fjelde, dybe skove, vilde floder og ikke mindre end 6200 søer ligger byen Kiruna som har lagt navn til serien. Produkterne i Kiruna Serien repræsenterer en rendyrket, simpel linie fremstillet med slidstærk hverdagsbrug for øje. I serien finder du ikoniske produkter som Kånken i flere udgaver. 

Fokuspunkterne i Kiruna Serien er:

Alsidighed i brug

G-1000 funktionalitet

Rene linier og snit

 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér