HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT KR. 22,-    KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-18.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-18                               

Fjällräven Kiruna Paddet Foret Jakke - Herre

Varenummer:82247FW20black
Fjällräven Kiruna Paddet Foret Jakke - Herre
Varenummer:82247FW20black

 

Pris: 2.799,00 kr - DU SPARER 29%

Specialpris 2.000,00 kr

Størrelsesguide
IKKE PÅ LAGER
  • FRAGT KUN KR. 22,-       
Beskrivelse

Detaljer

Fjällräven Kiruna Paddet Jacket, Foret herrejakke. Behagelig og alsidig hverdagsjakke til årets kolde måneder. Jakken er fremstillet af slidstærkt, vindtæt og vandafvisende G-1000 med for af elastisk genbrugspolyamid og et let fyld af syntetisk G-Loft Supreme, der føles som dun og har en utrolig høj isoleringsevne, selv når det er fugtigt. Modellen er tidløs, så jakken er lige så velegnet til turen til og fra arbejde som til weekendture i skoven eller på fjeldet.
Den har et hoftelangt snit og en fast, justerbar hætte, som holder hals og hoved varmt i blæsevejr. Åbningen på forsiden er forsynet med en tovejslynlås med en indvendig beskyttelsesklap samt trykknapper på kanten forneden og ved hagen. Der er en brystlomme og to lommer til hænderne, alle med lynlås. Sidepanelerne med underarmskiler giver god bevægelsesfrihed. Jakken har desuden trykknapjustering ved manchetterne.

G-1000 Original: 65% polyester/ 35% bomuld
Fyld: 60 g/sqm G-Loft Supreme, 100% polyester
Fyld vægt: 100 gram
Imprægneres med Greenland Wax
Vægt 881 g i str M
Vare: 82247
Del af Kiruna-serien

Yderligere information

Specifications

Kiruna = Alsidig Outdoor

Omgivet af høje fjelde, dybe skove, vilde floder og ikke mindre end 6200 søer ligger byen Kiruna som har lagt navn til serien. Produkterne i Kiruna Serien repræsenterer en rendyrket, simpel linie fremstillet med slidstærk hverdagsbrug for øje. I serien finder du ikoniske produkter som Kånken i flere udgaver. 

Fokuspunkterne i Kiruna Serien er:

Alsidighed i brug

G-1000 funktionalitet

Rene linier og snit