Fjällräven Keb Eco-Shell Trousers W - Dame

2.879,20 kr. DU SPARER 20% 3.599,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
89602FW18black

Fjällräven Keb Eco-Shell Trousers W - Dame Skalbukser er avancerede trelags-skalbukser i et velgennemtænkt snit, lange vandtætte lynlåse i siderne, forlommer og bælte i taljen. Fremstillet af Eco-Shell med stretch, hvilket giver høj ydeevne og mindst mulig miljøpåvirkning. Eco-Shell er et vandtæt, åndbart og bæredygtigt hardshell-materiale, som er behandlet med fluorcarbonfri imprægnering. Eco-Shell er fremstillet af genbrugspolyester (både genbrugsmateriale og nyt materiale), og alle emissioner fra produktion og transport er klimakompenserede.Slidstærk og følger samtidig kroppens bevægelser og lader den fugt, der dannes, når du er aktiv, slippe ud. De er et perfekt valg til vandreture og skiture i højderne i vanskeligt terræn. Snittet er tilpasset, så du kan have bukserne på over et par vandrebukser af for eksempel G-1000. De lange vandtætte tovejslynlåse i siderne sikrer, at du ikke får det for varmt, og gør det lettere at tage bukserne af/på. Taljen har velcrojustering i siden og et bælte med et fladt spænde, der er nemt at åbne og lukke, og som sidder behageligt under en klatresele eller en rygsæks hoftebælte.

Snittet er velgennemtænkt, og buksernes anatomisk formede knæ og buksebag giver maksimal bevægelsesfrihed. Bukserne er forsynet med to lommer med lynlås til småting, der er rare at have lige ved hånden. Cordura-forstærkningerne i benafslutningerne og på indersiden af læggene beskytter mod slitage fra støvler og klatrejern. Nederst er der en knap og en skjult snor til justering af benvidden.

  • Materiale: Eco-Shell 3-layer stretch: 100% polyester
  • Membran: 100% polyester
  • Vægt: 500 g
  • Fit: Regular fit
  • Talje: Middel talje
  • Forstærkninger
  • Justerbare benafslutninger
  • Produktfamilie: Keb

 

 

Vigtig info angående Fjällräven ECO-SHELL

Fjällräven ECO-SHELL produkter er lavet 100% af polyester (delvist genbrugs polyester) som gør at jakken kan genbruges når den engang er slidt op. Du vælger et meget bæredygtigt produkt. Polyester har blandt andet den fordel, at det er blødere end nylon som de fleste skal-jakker er lavet af.

Fjällräven ECO-SHELL produkter er imprægneret med en Fluorocarbon fri imprægnering. Vores PFC Fluorocarbon fri imprægnering´s spray er derfor at foretrække hvis man vil gennemføre det grønne valg man tager når man vælger et Fjällräven ECO-SHELL produkt. Fluorocarbon er et meget sundhedsskadeligt stof som man på skræmmende vis finder mere og mere af i naturen.

At der ikke er Fluorocarbon i, gør at imprægneringen ikke holder så længe som de andre sundhedsskadelige alternativer, der findes på markedet og det kan være nødvendig at imprægnere dit Fjällräven ECO-SHELL produkt oftere for at opnå at vandet ikke trænger ind i ydermaterialet.

Hvis det sker, at vandet trænger ind i ydermaterialet på dit Fjällräven ECO-SHELL produkt og du oplever, at farven på indersiden af din jakke bliver mørkere, så skal du ikke frygte at den er utæt. Fjällräven ECO-SHELL membranen er nemlig TRANSPERANT så du kan se indersiden af ydermaterialet igennem membranen. Fugten trænger altså IKKE igennem men bliver på ydersiden af membranen.

Hvis vandet trænger igennem ydermaterialet bliver åndbarheden mindre. Produktet er stadigvæk vandtæt, men det er tid til at give det en ny imprægnering for at opretholde åndbarheden. Polyester har den fordel i forhold til Nylon, at hvis det er blevet vådt, så tørrer det hurtigere end Nylon og får dermed hurtigere sin åndbarhed tilbage.

Med Fjällräven ECO-SHELL vælger du det grønne og bæredygtige valg.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.