HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT KR. 22,-    KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-18.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-15                               

Fjällräven Karl Pro Bukser - Herre

Varenummer:82511RFW20darkolive
Fjällräven Karl Pro Bukser - Herre
Varenummer:82511RFW20darkolive

 

Pris: 1.299,00 kr - DU SPARER 15%

Specialpris 1.100,00 kr

Størrelsesguide

* Påkrævede felter

Pris: 1.299,00 kr - DU SPARER 15%

Specialpris 1.100,00 kr

  • FRAGT KUN KR. 22,-       
Beskrivelse

Detaljer

Fjällräven Karl Pro Trousers - Herrebukser. Pro-model med et nyt, velgennemtænkt snit, som sidder bedre og giver større bevægelsesfrihed – også selvom benene er lidt smallere end normalt. Slidstærke og alsidige friluftsbukser, der er lige så velegnede til vandreture i fjeldene som til traveture i skoven. Bukserne er fremstillet af vindtæt og vandafvisende G-1000 Silent med en let børstet overflade. Pasformen er klassisk med almindelig talje.

Knæene og buksebagen er anatomisk formede, og taljen er lidt højere bagtil, så bukserne sidder godt, når du bærer en rygsæk. Der er to benlommer, den ene med lynlås og den anden med knapper; sidstnævnte har også en indvendig netlomme til en mobiltelefon. Bukserne har to forlommer og to baglommer med klap. Benafslutningerne har standardlængde, og bukserne kan derfor nemt lægges op, så de passer til enhver højde.

Materiale: G-1000® Silent: 65% polyester, 35% bomuld

Vægt: 476 g
Fit: Regular fit
Talje: Middel talje
Del af Övik Familien
Miljømæssig info: Fluorcarbonfri imprægnering

Yderligere information

Specifications

Övik = Traditionel Outdoor

Med deres klassiske stil er Övik-produkterne lige så velegnede til vandreture – f-eks. i Skuleskogens nationalpark – som til hverdagen hjemme i byen. Övik er i daglig tale navnet på Fjällrävens hjemby Örnsköldsvik. Denne kystby i det nordlige Sverige ligger i området Höga Kusten, der er blevet optaget på UNESCOS verdensarvsliste, og byen og dens billedskønne omgivelser inspirerer til et aktivt friluftsliv.

Derfor har Övik naturligvis også givet inspiration til at skabe Övik-serien med dens funktionelle og alsidige produkter til alment friluftsliv. Funktionsstoffet G-1000 går igen i næsten alle Övik-produkter, især i overtøjet. Skjorter, T-shirts, hatte og trøjer er fremstillet af naturlige fibre såsom uld og bomuld, og der er som regel tale om økologisk materiale.

Fokuspunkterne i Ôvik Serien er:

Tradionel og klassisk snit

G-1000 funktionalitet

Alsidighed i brug