HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT KR. 22,-    KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-18.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-18                               

Fjällräven Kajka Rygsæk 55 Liter - Dame

Varenummer:27091SS21forestgreen
Fjällräven Kajka Rygsæk 55 Liter - Dame
Varenummer:27091SS21forestgreen

 

Pris: 2.699,00 kr - DU SPARER 20%

Specialpris 2.159,20 kr

* Påkrævede felter

Pris: 2.699,00 kr - DU SPARER 20%

Specialpris 2.159,20 kr

  • FRAGT KUN KR. 22,-       
Beskrivelse

Detaljer

Fjällräven Kajka Rygsæk 55 Liter til damer er en regulær og robust rygsæk, som er rar at bære. Slidstærk og med masser af funktioner, som gør hele forskellen på din vandring eller eventyrlige langrejse. Avanceret vandrerygsæk med høj bærekomfort, smarte funktioner og innovativ træramme. Perfect Fit-justering og vandtætte rum. opgraderet version med justerede, endnu bedre funktioner og en innovativ, helt unik træramme med langt mindre påvirkning af miljøet, men med samme styrke og funktion. Bæresystemet er konstrueret til at passe til den kvindelige anatomi, med ergonomisk formede skulderremme, og den aflaster også meget tunge byrder. Det brugervenlige Perfect Fit Adjustment System kan nemt tilpasses efter ryglængde og skulderbredde. Også hoftebæltet er udformet, så det passer til de kvindelige former og giver høj bærekomfort på lange vandredage.


Hovedrummet har åbning foroven med snelås, stor lodret åbning på forsiden og endnu en forneden, som gør det let at få overblik over udstyret. Det kan deles i en øvre og en undersektion, hvor undersektionen har et Wet/Dry-rum, som holder især fugtigt og snavset udstyr adskilt fra det øvrige grej. Praktiske lommer med lynlås findes også i toplåget, på siderne og på hoftebæltet. Toplåget kan tages af og bæres som talje- eller brysttaske, når du vil have ekstra styr på værdigenstandene. To kompressionsremme på hver side, som fastgøres med smalle stave, giver en jævn og effektiv kompression uden at blokere sidelommernes åbninger. Fastgørelsesmuligheder på toplåget og under rygsækken. Fløjte på brystrem og regnslag med refleksprint.

  • Materiale: G-1000® Lite: 65% polyester, 35% bomuld
  • Højde: 72 cm
  • Bredde: 33 cm
  • Dybde: 27 cm
  • System: Perfect Fit
  • Volume: Ca. 55 L
  • Vægt: 3100 g
  • Køn: Kvinder
  • Varenr. 27091


Kajka er blevet rost af vandrere over hele verden og er endda blevet rost i fagpressen. Blandt andet blev den udvalgt til årets produkt 2009 af det svenske friluftsmagasin Utemagasinet, og den blev udnævnt til Bedst i Test i den finske avis Retkis store rygsæktest i 2011.