Fjällräven Greenland No. 1 Down Jacket M - Herre

3.519,20 kr. DU SPARER 20% 4.399,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
87021FW24deepforest

Fjällräven Greenland No. 1 Down Dunjakke til herrer er en klassisk Fjällräven model med dunfyld til daglig brug i årets kolde måneder. Fjällrävens nok mest klassiske jakke i en efterår/vinter version med etisk produceret dun i høj kvalitet, der varmer, når temperaturen falder. Designet er baseret på den originale Greenland Jacket fra 1968, men denne version har detaljer i læder på hætten og ærmerne, samt foring af genanvendt polyester, der forøger den bæredygtige profil på en jakke, der allerede er produceret bæredygtigt. Med yderstof i slidstærk G-1000 Eco er den klar til mange år ude i naturen.

Perfekt om efteråret og vinteren til hverdagsbrug og let friluftsbrug. 

Materiale: G-1000 Eco: 65% genanvendt polyester, 35% økologisk bomuld
Foring: 100% Polyester
Fyld: 95% gåsedun, 5% fjer, 800 CUIN
Vægt af fyld: 100 g/m²
Fluorocarbon-free imprægnering
Ryglængde: 75 cm  i størrelse M
Vægt: 1040 g  i størrelse M
Fast hætte
Lukning: Knapper, Tovejs lynlås
Kan imprægneres med Greenland Wax
Del af Greenland Familien

 

 

Bæredygtighed
Dette produkt bruger Fjällräven G-1000, slidstærkt friluftsmateriale, der sammen med tidløst design skaber produkter, som kan anvendes i rigtig mange år. Det er bæredygtighed i kraft af lang levetid.

Alle materialer og detaljer i Fjällräven Numbers Serien er nøje udvalgt for at minimere miljøpåvirkningen og for at sikre, at tøjet kan tåle mange hårde strabadser. Serien er desuden konstrueret således, at det er nemt at reparere og udskifte udsatte detaljer, som kan slides op før tøjet gør som helhed. Samlingen er gennemsyret af en bæredygtig filosofi, hvor størstedelen af produktionen er af G-1000 Eco (genanvendt polyester og økologisk bomuld). Kvaliteten sikrer usædvanligt lang levetid og dermed lav miljøpåvirkning. Numbers tøjet er designet til at kunne kombineres og tilpasses forskellige forhold og anvendelser. Ideen er, at du bør være i stand til at bevæge sig mellem vidt forskellige miljøer, iført kun et par beklædningsgenstande.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.