JULEGAVER BYTTES INDTIL 7. JANUAR 2020                  KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15                  FRAGT KUN KR. 15,-                             

Fjällräven Gaiter Trousers No. 2 - Herrebukser

Varenummer:83280LFsand
Fjällräven Gaiter Trousers No. 2 - Herrebukser
Varenummer:83280LFsand

 

Pris: 2.799,00 kr - DU SPARER 50%

Specialpris 1.399,50 kr

Størrelsesguide
IKKE PÅ LAGER
  • FRAGT KUN KR. 15,- 
  • KØB JULEGAVERNE NU OG BYT INDTIL D. 7. JANUAR 2020
Beskrivelse

Detaljer

Fjällräven Gaiter Trousers No. 2 - Herrebukser. Avancerede udendørs bukser til varmere klima og højere aktivitetsniveau. Udstyret med den samme nyskabende manchet funktion som Gaiter Trousers No. 1, men her er brugt lettere materialer med rigelig ventilation, som stadig holder til lange strabadser og ujævnt terræn.
Gaiter funktionen giver rig mulighed for at tilpasse bukserne til forskellige betingelser. Når temperaturen stiger aflynes den nederste del og bukserne kan herved bruges som shorts. Den aftagne del har snørejustering på højde med læggen, som sammen med støvlekrogen i sømmen forneden forvandler den til en gamache, der beskytter benene i vejsomt terræn. 

Lynlåse langs lårene giver ekstra ventilation. Der er to rummelige lårlommer med klap, to hånd lommer samt baglommer med foldede flapper. Gaiter Trousers No. 2 er fremstillet af holdbart, vind- og vandafvisende G-1000 Lite, Eco (genbrugt polyester og økologisk bomuld) med G-1000 Eco over de bageste lommer, knæ og gaiter-delen. Stoffet kan vokses med Grønland for øget beskyttelse mod vejrliget, eller benyttes uden voks for maksimal ventilation.
Materialer og detaljer er blevet valgt for at minimere påvirkningen af ​​miljøet - eksempelvis er de fleste læderdetaljer fremstillet af genanvendt affald. Bukserne er inkluderet i Fjällräven Numbers kollektionen.

G-1000® Lite Eco: 65% genanvendt polyester, 35% økologisk bomuld
To forlommer
To baglommer med flap
Aftagelige gaiters
Justerbar strop forneden og krog til at spænde støvlen fast
Pasform/Talje: Normal/normal
Forstærkninger: G-1000® Eco: 65% genanvendt polyester, 35% økologisk bomuld
Fast benlængde
Imprægnering Greenland Wax
Læderdetaljer
Vægt: 610g, str 48

Yderligere information

Specifications

Alle materialer og detaljer i Fjällräven Numbers Serien er nøje udvalgt for at minimere miljøpåvirkningen og for at sikre, at tøjet kan tåle mange hårde strabadser. Serien er desuden konstrueret således, at det er nemt at reparere og udskifte udsatte detaljer, som kan slides op før tøjet gør som helhed. Samlingen er gennemsyret af en bæredygtig filosofi, hvor størstedelen af produktionen er af G-1000 Eco (genanvendt polyester og økologisk bomuld). Kvaliteten sikrer usædvanligt lang levetid og dermed lav miljøpåvirkning. Numbers tøjet er designet til at kunne kombineres og tilpasses forskellige forhold og anvendelser. Ideen er, at du bør være i stand til at bevæge sig mellem vidt forskellige miljøer, iført kun et par beklædningsgenstande.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér