COVID-19: OUTDOORXPERTEN.dk kører som normalt og pakker sendes med dag til dag levering.

×

VORES FYSISKE BUTIKKER ER PT LUKKET PGA COVID 19 - WEBSHOPPEN ER ÅBEN OG VI SENDER STADIG PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE DAGLIGT 10-16                                               

Fjällräven Byron Hat - Unisex Hue

Varenummer:77388FW19darknavy
Fjällräven Byron Hat - Unisex Hue
Varenummer:77388FW19darknavy

 

329,00 kr

* Påkrævede felter

329,00 kr
  • FRAGT KUN KR. 15,- 
Beskrivelse

Detaljer

Fjällräven Byron Hue - Unisex model i farven Dark Navy til både herrer og damer er en dobbeltstrikket hue i uld med opslag i bunden. Varm og holdbar med polarræv på panden.

Rævelogo i læder foran. 
Materiale: 100% Shetlands uld.
Køn: Unisex
Vægt: 90gram
Del af Övik Familien

Yderligere information

Specifications

Övik = Traditionel Outdoor

Med deres klassiske stil er Övik-produkterne lige så velegnede til vandreture – f-eks. i Skuleskogens nationalpark – som til hverdagen hjemme i byen. Övik er i daglig tale navnet på Fjällrävens hjemby Örnsköldsvik. Denne kystby i det nordlige Sverige ligger i området Höga Kusten, der er blevet optaget på UNESCOS verdensarvsliste, og byen og dens billedskønne omgivelser inspirerer til et aktivt friluftsliv.

Derfor har Övik naturligvis også givet inspiration til at skabe Övik-serien med dens funktionelle og alsidige produkter til alment friluftsliv. Funktionsstoffet G-1000 går igen i næsten alle Övik-produkter, især i overtøjet. Skjorter, T-shirts, hatte og trøjer er fremstillet af naturlige fibre såsom uld og bomuld, og der er som regel tale om økologisk materiale.

Fokuspunkterne i Ôvik Serien er:

Tradionel og klassisk snit

G-1000 funktionalitet

Alsidighed i brug

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér