Fjällräven Abisko Visor Cap

279,20 kr. DU SPARER 20% 349,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
77409SS24black

Fjällräven Abisko Visor Kasket i flere farver. Letvægtig og beskyttende solskærm i velventileret G-1000 Air Stretch. Fantastisk i solrige og varme klimaer, da den giver en svalende skygge uden at du overophedes. Kan nemt nedpakkes i en lomme, når den ikke er i brug. Kasketten er en ideel løsning for dem, der søger en let, åndbar og miljøvenlig solskærm til udendørs eventyr og aktiviteter i sommermånederne. Med dens praktiske design og kvalitetsmaterialer er denne cap et must-have for naturelskere og eventyrere.

 

Materiale: Fremstillet af let, luftig og hurtigttørrende G-1000 Air Stretch.
Sammensætning: 65% genanvendt polyester og 35% økologisk bomuld.
Justering: Let at justere størrelsen med et spænde bagpå.
Produktfamilie: Abisko
Miljømæssig Info: Fremstillet uden brug af PFC, fremstillet af økologisk bomuld og genanvendt polyester.
Funktioner: Kan behandles med Greenland Wax for at forbedre dens egenskaber; designet til at være sammenfoldelig for nem opbevaring.
Materiale: G-1000® Air Stretch: 52% genanvendt polyester, 13% polyester (T400), 35% økologisk bomuld.
Vægt: 40 i størrelse One size.

Abisko = Lightweight Trekking
Abisko Nationalpark i det svenske Lapland er med den varierede natur en tilløbsstykke for vandrere fra hele verden. Produkter i Abisko Serien er fremstillet til lettere dagsture i alle temperaturer. Materialerne er fibre i både syntet og natur hvor især det kølige MT materiale er højt udbredt. På udsatte punkter forstærkes produkterne med det slidstærke G-1000. 
Fokuspunkter i Abisko Serien:
Optimal bevægelsesfrihed
Letvægtige materialer
Let sammenpakkelige
Høj ventilation 

Dette produkt bruger Fjällrävens eget slidstærke friluftsmaterial G-1000, der sammen med tidløst design skaber produkter, som kan anvendes i rigtig mange år. Det er bæredygtighed i kraft af lang levetid.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.