KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-18.00 + WEEKEND 10-18

GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-

Fjällräven Abisko Eco-Shell Jacket Women

Varenummer:89610SS17purple
Fjällräven Abisko Eco-Shell Jacket Women
Varenummer:89610SS17purple

 

2.999,00 kr
Størrelsesguide

* Påkrævede felter

2.999,00 kr

KØB FOR OVER KR. 500,- OG FÅ GRATIS GLS LEVERING

Beskrivelse

Detaljer

Vandtæt 2,5-lags letvægtsskaljakke med god åndbarhed til vandreture i fjeldene om sommeren og i varme klimaer. Jakken er designet med henblik på høj funktionalitet og lav miljøpåvirkning og er lavet af elastisk Eco-Shell med ydermateriale i genbrugspolyester behandlet med fluorcarbonfri imprægnering. Firevejsstretch og fremhævet talje sikrer stor bevægelsesfrihed. 
Designet er enkelt med få, nøje udvalgte detaljer for at holde pakkevolumen og vægt på et minimum. Hætten har en lamineret skygge og kan nemt tilpasses ved hjælp af en justeringsanordning på bagsiden. På forsiden er jakken forsynet med en vandafvisende tovejslynlås med indvendig beskyttelsesklap. Den har to lommer til hænderne og en brystlomme, alle med lynlås. Lommerne er foret med netstof, hvilket betyder, at overskudsvarmen kan slippe ud gennem lommeåbningerne. Derudover er jakken forsynet med snor til justering af kanten forneden og velcrojustering ved manchetterne.

Vægt: 340 g, str. S
Vandtæthed: 20.000 mm
Åndbarhed: 20.000 mm
Fast hætte med let justering bagpå
2-vejs vandafvisende lynlås med indvendig beskyttelsesklap

Brystlomme

Lommer til hænderne med netstof til ventilation

Ærmer med velcor-justering
Læder detaljer

Del af Abisko Serien

Yderligere information

Specifications

Vigtig info angående Fjällräven ECO-SHELL

Fjällräven ECO-SHELL produkter er lavet 100% af polyester (delvist genbrugs polyester) som gør at jakken kan genbruges når den engang er slidt op. Du vælger et meget bæredygtigt produkt. Polyester har blandt andet den fordel, at det er blødere end nylon som de fleste skal-jakker er lavet af.

Fjällräven ECO-SHELL produkter er imprægneret med en Fluorocarbon fri imprægnering. Vores PFC Fluorocarbon fri imprægnering´s spray er derfor at foretrække hvis man vil gennemføre det grønne valg man tager når man vælger et Fjällräven ECO-SHELL produkt. Fluorocarbon er et meget sundhedsskadeligt stof som man på skræmmende vis finder mere og mere af i naturen.

At der ikke er Fluorocarbon i, gør at imprægneringen ikke holder så længe som de andre sundhedsskadelige alternativer, der findes på markedet og det kan være nødvendig at imprægnere dit Fjällräven ECO-SHELL produkt oftere for at opnå at vandet ikke trænger ind i ydermaterialet.

Hvis det sker, at vandet trænger ind i ydermaterialet på dit Fjällräven ECO-SHELL produkt og du oplever, at farven på indersiden af din jakke bliver mørkere, så skal du ikke frygte at den er utæt. Fjällräven ECO-SHELL membranen er nemlig TRANSPERANT så du kan se indersiden af ydermaterialet igennem membranen. Fugten trænger altså IKKE igennem men bliver på ydersiden af membranen.

Hvis vandet trænger igennem ydermaterialet bliver åndbarheden mindre. Produktet er stadigvæk vandtæt, men det er tid til at give det en ny imprægnering for at opretholde åndbarheden. Polyester har den fordel i forhold til Nylon, at hvis det er blevet vådt, så tørrer det hurtigere end Nylon og får dermed hurtigere sin åndbarhed tilbage.

Med Fjällräven ECO-SHELL vælger du det grønne og bæredygtige valg.