Fjällräven 1960 Logo T-Shirt - Dame

350,00 kr. DU SPARER 22% 449,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
83515SS24patinagreenmelange
Leveringstid: 1-3 hverdage

Fjällräven 1960 Logo T-Shirt til damer er en T-shirt, der skiller sig ud med sit bæredygtige jerseystof, en perfekt kombination af blød økologisk bomuld og genanvendt polyesters funktionalitet og holdbarhed. Dette gør T-shirten ideel til varme klimaer, da den effektivt leder fugt væk fra kroppen og tørrer hurtigt, hvilket sikrer ekstra komfort under solrige dage. Denne lette og luftige T-shirt præsenterer sig med en stor, rund halsudskæring og et diskret, men genkendeligt logo trykt på brystet. Fremstillet med 60% økologisk bomuld og 40% genanvendt polyester, er denne T-shirt ikke blot et stilfuldt valg, men også et bevidst valg for miljøet.

Let og hurtigttørrende i varme klimaer.
60% økologisk bomuld, 40% genanvendt polyester.
Lille logo trykt på brystet.
Stor, rund halsudskæring.
Ryglængde: 62 cm i størrelse S
Vægt: 110 g i størrelse S
Fit: Slim fit
Ærmetype: Kort ærme

Övik = Traditionel Outdoor

Med deres klassiske stil er Övik-produkterne lige så velegnede til vandreture – f-eks. i Skuleskogens nationalpark – som til hverdagen hjemme i byen. Övik er i daglig tale navnet på Fjällrävens hjemby Örnsköldsvik. Denne kystby i det nordlige Sverige ligger i området Höga Kusten, der er blevet optaget på UNESCOS verdensarvsliste, og byen og dens billedskønne omgivelser inspirerer til et aktivt friluftsliv.

Derfor har Övik naturligvis også givet inspiration til at skabe Övik-serien med dens funktionelle og alsidige produkter til alment friluftsliv. Funktionsstoffet G-1000 går igen i næsten alle Övik-produkter, især i overtøjet. Skjorter, T-shirts, hatte og trøjer er fremstillet af naturlige fibre såsom uld og bomuld, og der er som regel tale om økologisk materiale.

Fokuspunkterne i Ôvik Serien er:

Tradionel og klassisk snit

G-1000 funktionalitet

Alsidighed i brug

 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.