Pro Staff Stangsæt

Vores team af “Pro Staff medarbejdere” har alle forskellige præferencer indenfor både fiskeri, grej og anvendelse. De kommer fra forskellige butikker, hvilket betyder at de fisker i meget forskellige dele af landet, har forskellige erfaringer og møder forskellige kunder i butikkerne. Derfor sammensætter de også meget forskellige stangsæt, som er tilpasset netop det fiskeri og de præferencer de her. 

Læs mere om hvem de forskellige Pro Staff medlemmer, og deres præferencer herunder.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

4 varer

Faldende orden
pr. side

Pro Staff stangsæt hos OUTDOORXPERTEN.dk.

Bendix - Outdoor X-perten Esbjerg

Jeg hedder Bendix og arbejder i Outdoor Xperten i Esbjerg. Jeg elsker at fiske, men jeg ved faktisk ikke helt hvorfor… Jeg ved bare, at jeg har gjort det så længe jeg kan huske, og elsker det så meget at jeg aldrig har haft lyst til at stoppe igen. 

Jeg holder især af fluefiskeri efter Laks og Havørred, tørfluefiskeri efter Bækørred og Stalling, samt fluefiskeri efter kystens Havørreder. Dog med en enkelt afstikker efter en Gedder, i ny og næ.

Jeg går meget op i kvalitet, samt især design og det håndværksmæssige aspekt. Mit grej skal være lavet ordentligt, helst af dygtige fagfolk, og det skal være let at bruge, samt smukt at se på.

Køb altid den bedste kvalitet, som ens budget tillader, og sørg for at vedligeholde det så godt som muligt, så holder det bedst!

Brug for hjælp til køb af stangsæt?

Har du ikke fundet nok beskrivelse eller information om de forskellige Pro Staff stangsæt og produkter her på siden, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, for at få yderlig information. Du finder information om vores kundeservice øverst i venstre hjørne, samt adresse og telefonnummer på de forskellige butikker, hvor du naturligvis kan kontakte alle Pro Staff medlemmer. Dertil er du naturligvis også meget velkommen til at besøge vores lystfiskerbutikker i Hvide Sande, Esbjerg og Holstebro. Her står alle Pro Staff medlemmer klar til at hjælpe dig, og komme med endnu flere gode tips, råd og vejledning. 

 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.