Soft Baits

Softbaits er en relativ ny type endegrej, men som grundet sin effektivitet, nemme tilgang og mange anvendelsesmuligheder er blevet mere og mere populær de seneste år. Dertil et det et endegrej som konstant er i udvikling, hvilket betyder at der hele tiden kommer nye  produkter frem. Her på OUTDOORXPERTEN.dk har vi et stort udvalg af softbaits, og et sortiment, der indeholder alt fra mindre softbaits til små rovfisk, og til de større softbaits, som er perfekte i jagten på store gedder. 

Softbaits hurtige popularitet blandt lystfiskerer skyldes først om fremmest softbaits store effektivitet blandt mange fiskearter. Dertil at kendte fiske brands har skabt meget naturtro og livlige softbaite, som gør dem gode til at imitere byttefisk effektivt. Det bløde gummimateriale, er tilmed meget livlig i vandet, hvilket ofte er et godt valg de mere udfordrende fiskedage. 

Her på OUTDOORXPERTEN.dk har vi et bredt udvalg af softbaits fra nogle af de mest kendte og bedste bands som Savage Gear, Daiwa, Gunki og Strike Pro.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 40

Faldende orden
Side
pr. side

Softbaits på OUTDOORXPERTEN.dk

Softbaits er de seneste år blevet mere og mere populært balndt lystfiskere verden over, og det samme glæder i Danmark. Softbaits mange anvendelsesmuligheder, naturlige former og brugbarhed til mange fiskearter, gør dem til et oplagt valg på mange fiskedage. 

Softbaits til aborrefiskeri

Softbaits er populære til aborrefiskeri, da de til tider kan være svære at få til at hugge. Her er de naturtro softbaits en glimrende måde at overliste dem på. Softbaits i størrelsen 5-10 cm vil være gode til aborrer, og de skal gerne fiskes med et let jighoved. 

Softbaits til torskefiskeri

Softbaitfiskeri på moler, havne eller dybe kyststrækninger efter torsk er særdeles effektivt og let at praktisere. Her skal man typisk bruge softbaits på omkring 10 cm og et tungt jighoved, da der skal fiskes nede over bunden – gerne på 15-30 g alt efter dybde- og strømforhold. Det smarte ved dette setup er, at krogen på softbaiten hele tiden vil pege opad, hvilket gør det muligt at fiske langs bunden uden at sidde fast.  

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.