COVID-19: OUTDOORXPERTEN.dk kører som normalt og pakker sendes med dag til dag levering.

×

HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT KR. 22,-    KUNDESERVICE MANDAG - FREDAG 10-18 - LØRDAG/SØNDAG 10-16                                

Fabsil Universal Protector Spray 600 ml.

Varenummer:21-306SS20
Fabsil Universal Protector Spray 600 ml.
Varenummer:21-306SS20

 

129,00 kr
ELLER
  • FRAGT KUN KR. 22,- 
Beskrivelse

Detaljer

Fabsil Universal Protector Spray Indeholder 600 ml. i praktisk sprayflaske. Højtydende, silikonebaseret imprægnering uden UV beskyttelse til telte, bådkalecher, solsejl, havestole, parasoller og meget mere. Kan også med fordel benyttes til lynlåse og lister. 

Sikrer at dit telt holder vandet ude. 

  • Kan også benyttes til f.eks. lynlåse og lister.
  • Kan anvendes på alle typer tekstiler.  
  • Silikonespray
  • Uden UV beskyttelse.
  • Volume: 600 ml.
  • Vægt: 520 g. 

Yderligere information

Specifications

Baseret i hjertet af Derbyshire, på kanten af ​​Peak District, er Granger's stolte over deres britiske arv og produktion. De fleste af Granger's produkter fremstilles stadig i Derbyshire, så der er fuld kontrol over produktionsprocessen af ​​alle produkter, for at kunne garantere deres kvalitet.

Granger's er så engagerede i bæredygtighed og miljø, og leverer udelukkende uovertruffen produktbeskyttelse. For Granger's er videnskab nøglen, og det dedikerede laboratoriehold gennemgår løbende alle formuleringer. De sikrer, at alle produkter er miljømæssigt ansvarlige. Alle produkter er således fri for PFC og bluesign® certificerede.

Granger's arbejder tæt sammen med mange opdagelsesrejsende og eventyrere. I dag arbejder Granger's tæt sammen med eventyrere som Ben Saunders, der hjælper med at beskytte ham på polar ekspeditioner. Med Granger's sortiment af produkter er der noget til ethvert eventyr. Er det et lokalt hundeløb, en lang vandretur, eller hvis du klatrer det højeste bjerg i øsende regn - Granger's sortiment er der for dig.