Cotopaxi Teca Fleece Hooded Full-Zip Jacket - Herre

1.299,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
cmtfhfzSS24shipshape
Leveringstid: 1-3 hverdage

Cotopaxi Teca Fleece Hooded Full-Zip Jacket til herrer er en alsidig jakke, der fungerer perfekt som en selvstændig jakke eller som et mellemlag. Hver fleece er fremstillet af førsteklasses genanvendt fleece og genanvendt polyester taffeta - materialer som ellers ville ende på lossepladsen. Med genanvendte materialer, er denne jakke ikke kun en begrænset udgave, men også så farverig som muligt.

Den hyggelige scuba hætte sikrer en tæt og komfortabel pasform, mens elastisk kantbånd ved hætten, forneden på jakken og i manchetterne sikrer, at alt bliver, hvor det skal. Jakken har to håndlommer, der tilføjer funktionalitet og varme.

  • Skallen er lavet af 100% genanvendt polyester fleece (255gsm), hvilket gør den både miljøvenlig og behagelig.
  • Striberne er fremstillet af genanvendt polyester taffeta med en DWR (Durable Water Repellent) finish, der tilføjer en unik visuel detalje og en smule vejrbestandighed.

Dette produkt fremstilles på en progressiv fabrik i det nordøstlige Kina, hvor arbejderes velbefindende er i højsædet. Fabrikken stræber efter at opfylde de højeste standarder inden for bæredygtighed og effektivitet, hvilket gør denne fleece ikke kun til et statement om stil, men også om etisk ansvarlighed. Cotopaxi Teca Fleece Hooded Full-Zip Jacket er et bevis på, at man kan forene mode, funktion og bæredygtighed i et enkelt, iøjnefaldende design.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.