KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-18.00 + WEEKEND 10-18

FRAGT KUN KR. 15,- FRAGT OG RETUR KUN KR. 20,-      

CasusGrill Biologisk Nedbrydelig Engangsgrill

Varenummer:casus01SS19
CasusGrill Biologisk Nedbrydelig Engangsgrill
Varenummer:casus01SS19

 

59,00 kr
ELLER

     

FRAGT KUN KR. 15,- FRAGT OG RETUR KUN KR. 20,-

Beskrivelse

Detaljer

CasusGrill Biologisk Nedbrydelig Engangsgrill er et redesign af et overordentligt velkendt produkt: alu-engangsgrillen, uden nogle af alu-grillens klassiske problemer. Udover at være let biologisk nedbrydelig og brandbar, forsøger papgrillen også at imødekomme to andre problemstillinger: brandskader og CO2-udledning. Casusgrill bliver aldrig så varm, at man brænder sig på ydersiden. Desuden er den designet til at være brændt ud efter to timer, hvorefter man kan smide den i skraldespanden eller på lejrbålet. Den udleder desuden op mod 50 procent mindre CO2 end andre engangsgrill, da kullene er placeret så de brænder jævnt og effektivt og der derved bruges færre kul for at få samme varmeevne.

Casusgrill er udviklet med støtte fra Innovationsfonden og Grøn Omstillingsfond.

Grillen er lavet af FSC-certificeret pap, ubehandlet bambus og kulbriketter (af bambus og lavasten)

100 procent naturlige materialer.

Let at tænde

Klar til brug på kun fem minutter

Opretholder varmen i mere end 60 minutter

Høj, jævn temperatur

Yderligere information

Specifications

CasusGrill arbejder og arbejder på fire kerneværdier, som stræbes efter at opnås både internt og eksternt i firmaet. Gennem hårdt arbejde, innovation og bæredygtigt design stræbes efter at producere og sælge organisk, biologisk nedbrydelige engangsgrill til en overkommelig pris.


CasusGrill har fået tildelt flere miljøpriser, blandt andet "Feel Good" prisen af Danish Design Award for deres innovative udvikling. CasusGrill er udviklet og produceres her i Danmark.

 

 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér