COVID-19: OUTDOORXPERTEN.dk kører som normalt og pakker sendes med dag til dag levering.

×

HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT FRA KR. 22,-    KUNDESERVICE MANDAG - FREDAG 10-18 - LØRDAG/SØNDAG 10-16                                

The North Face

The North Face er et mærke som stammer fra USA. The North Face er kendt og specialiseret i at produceret beklædning og udstyr til et aktiv udendørs liv. The North Face laver alt fra jakker, veste, trøjer og sko / støvler til soveposer og tasker. Oprindelig blev tøjet og udstyret produceret til snowboarder, mountainbiker og vandre, men med tiden har den brede befolkning taget brandet til sig, da designet er morderne og frisk, og passer i både stil og størrelse med andre mærker og stilarter.

The North Face jakker og veste

The North Face jakker og veste er ikke bare populære på grund af deres design og udsende, men også fordi det er praktisk i mange vejrforhold, og i sær i det omskiftelige danske vejr er en North Face jakke eller vest en klar vinder. Det er ikke kun det praktiske ved jakke, der er solgt millioner af enheder på verdensplan, stilen og designet gør det let at sætte det sammen med et par støvler eller sko, til et par cowboybukser eller joggingbukser.

Tasker og camping udstyr fra The North Face

Helt tilbage i 1966 hvor The North Face brandet startede, var det med øje for den aktive livsstil. The North Face tasker er slidstærke, og mange af dem er syet med en PWC overflade, som gør at taskerne er modstandsdygtige over for sne og vådt vejer. Lynlåsen i en North Face taske er nærmest blevet deres egen signatur, men der er en mening med det. Helt tilbage fra begyndelsen var det vigtig at lave en lukning, hvor sne ikke kunne trænge ind i. Sidenhen er camping sortimentet hos The North Face kun blevet større og større, og i dag står The North Face for kvalitet beklædning og udstyr til campinglivet.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.