HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT KR. 22,-    KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-18.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-18                              

Jack Wolfskin

Jack Wolfskin filosofi er meget enkelt, producere tøj som kan holde folk tørre og varme. Gennem tiden er der masserer af producenter af tøj, der har forsøgt at producere vandafvisende bukser, jakker, trøjer osv. Men udfordringer kommer først når tøjet også skal være behageligt at have på, og tøjet skal holde til at blive udsat for naturens kræfter. Jack Wolfskin er lykkedes med at producere alt fra jakker til tasker, som har et frisk design, men som også kan holde til ekstremerne, og derfor benytter outdoor elskere også Jack Wolfskin verden over, hver eneste dag.

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 389

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 389

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Jack Wolfskin jakke til herre og dame

Jack Wolfskin jakker er enorm populære fordi tøjet er produret til at kunne begå sig i omskifteligt vejr. Det lyder enkelt, men en jakke der både kan holde dig tør når det regner, en jakke der kan holde dig varm når det er koldt og en jakke der ikke er for varm når solen skinner, samtidig med at den skal have en god pasform, en stilfuldt design og du skal kunne ånde i den – det er lidt af en bedrift. Jack Wolfskin jakker er produceret til det omskiftelige danske vejr, samtidig med at de har et smukt design til både herre og damer. Jack Wolfskin har udviklet deres egne teknologier og producere deres jakker ud fra disse, når du vælger en jakke fra Jack Wolfskin kan du både få en jakke til ekstrem kulde, og til det omskiftelige danske forårs og efterårs vejr.

Rygsække og tasker fra Jack Wolfskin.

Fra den spæde start tilbage i 80erne hvor Jack Wolfskin lavede tasker og rygsække der var praktiske til en given situation, er tasker og rygsække fra Jack Wolfskin i dag også i smukt og stilfuldt design. En Jack Wolfskin rygsæk er produceret så belastningen fra vægten i rygsækken, spredes ud i de forskellige stropper og stivere. Kendetegnet ved en rygsæk fra Jack Wolfskin er de brede stropper ved nakke og skulder, som fordeler vægten ud på hele ryggen og skulderne. Det giver Jack Wolfskin rygsækken en fantastisk ergonomi, og belaster din ryg og skuldre mindst muligt. Jack Wolfskin rygsække er i dag ikke bare vandrerygsække, men har et bredt sortiment til en hver smag, hvor du også finder skoletasker og hverdags tasker.

Top