Hanwag Vandrestøvler

Vis som Gitter Liste

Varer 13-18 af 18

Faldende orden
Side
pr. side

Hanwag vandrestøvler

Godt fodtøj har en afgørende betydning for, om din vandretur bliver en succes eller en fiasko. Fødderne er nemlig nogle følsomme størrelser, der nok skal lade dig mærke, hvis de ikke føler sig godt tilpas i de sko, du har taget på. Og når først skaden er sket, så er det svært at rette op på. Den eneste kur mod ømme fødder er at give dem ro, og det er svært, hvis du kun er halvvejs på din vandretur. 

 

Hvis du skal prioritere én ting, hvor du ikke må gå på kompromis med kvaliteten, så lad det være dine sko. Dine fødder er nemlig udsat for stor belastning, når du vandrer. Derfor får Hanwag vandrestøvler vores varmeste anbefalinger, fordi de kort sagt er nogle af de absolut bedste vandrestøvler, du kan finde, og giver lige præcis den støtte, dine fødder har brug for.

 

Se det brede udvalg af Hanwag dame og herre vandrestøvler, som vi tilbyder, og gør din vandreoplevelse lidt lækrere med glade fødder, der ikke brokker sig.

 

Åndbare, vandtætte, stødabsorberende kvalitetsstøvler 

Årsagen til Hanwags popularitet kan tilskrives flere faktorer, der overordnet set går ind under paraplyen ”god kvalitet”. Men hvad er egentlig god kvalitet, når det kommer til vandrestøvler? 

 

Nogle af de vigtigste egenskaber i gode vandrestøvler er:

 

  • En god, stødabsorberende bund
  • Støtte fra sål, hæl og materialer
  • En behagelig pasform
  • Gode, åndbare materialer

 

Når det er sagt, så er f.eks. god pasform jo meget individuelt fra person til person, og derfor handler det i sidste ende om at finde de vandrestøvler, dine fødder har det bedst i. Hanwag har gjort det lidt nemmere for folk med forskellige fodtyper at finde gode støvler ved at skabe 6 kategorier for anderledes pasforme, f.eks. brede og smalle fødder. 

 

Alle Hanwag støvler har dog ekstremt god støtte i både sål, ankel og hæl, har en dejlig bund, der beskytter mod underlaget og Gote-Tex membran, der gør støvlerne vandtætte og åndbare på samme tid. 

 

Med Hanwag får du altså høj kvalitet, value for money og sko, der holder år efter år efter år.

 

Hanwag støvler produceres med de bedste materialer

Hanwag blev grundlagt i 1921 af tyskeren Hans Wagner, søn og barnebarn af skomagere. Wagner havde en stor forkærlighed for godt håndværk og gode materialer, og i kombination med moderne teknikker og metoder samt en masse ny viden, har han formået at skabe vandrestøvler i særklasse. 

Dette kommer blandt andet til udtryk i de anvendte materialer, der er nøje valgt ud fra støvlernes formål. Du finder primært Hanwag vandrestøvler i læder, både kernelæder, nubuck læder, BIO-læder og CO2-neutralt Terracare læder. Hanwag holder streng kontrol med deres leverandører og det kvæg, de får deres læder fra, så du kan også føle dig forvisset om, at der er styr på udvindingen af materlaier.

 

Hanwag syr desuden, som et af de eneste brands, med dobbeltsting, så skoene bliver ekstra holdbare, og du ikke skal bekymre dig for, om de går op i syningerne over tid. 

 

Skift sålerne i dine Hanwag vandrestøvler

Hanwag har en vision om at gøre fodtøj mere bæredygtigt, og det gør de blandt andet ved at anvende miljøvenlige lædertyper, hvor det er muligt og giver mening i forhold til f.eks. transport og skoenes holdbarhed. Men noget af det, som de også har vundet stort på, er, at støvlerne er lavet, så sålerne deri kan udskiftes. 

 

Den høje kvalitet og lange levetid på Hanwag støvler udlever nemlig enhver sål uanset kvalitet, og derfor giver det god mening, at du kan udskifte sålen, når den er slidt ned, i stedet for at skulle ud at købe et par helt nye vandrestøvler. På den måde bidrager Hanwag til en form for slow fashion, der er en modreaktion på den brug-og-smid-væk-kultur, der i mange år har hersket i tøj- og modeverdenen.

 

Hanwag vandrestøvler kan du altså tage på med god samvittighed og en vished om, at alle beslutninger er truffet på et velovervejet grundlag for både funktionalitet, holdbarhed, kvalitet og bæredygtighed.

 

Undgå vabler med gode vandrestrømper

Vabler er noget af det mest frustrerende på en vandretur, fordi det kan ødelægge hele oplevelsen. En effektiv og overset måde at undgå vabler på er gode vandresokker. Vandresokker i uld har den fordel, at de isolerer og absorberer fugten. Selvom uld bliver vådt, varmer det stadig, og derfor vil det kun føles koldt i ganske kort tid, hvis du skulle være så uheldig at få våde fødder. Det skulle Hanwag vandrestøvler dog gerne forhindre. 

 

Sørg for at købe sokker, der passer til din fod, og brug tid på at få dem til at sidde rigtigt på din fod, inden du tager dine vandrestøvler på. På den måde sikrer du, at der ikke opstår ubehagelige trykpunkter, der hvor strømpen folder eller sidder forkert. Bliver dine strømper våde, er der i de fleste telte en tørresnor under teltdugen, hvor du kan hænge dem natten over. Du kan også tage sokkerne med ned i soveposen, hvor der er ekstra varmt.

 

Shop kvalitetsvandrestøvler fra Hanwag til mænd og kvinder

Er du interesseret i de gode vandrestøvler fra Hanwag, så er næste skridt blot at finde det par, der passer dig bedst. Vi har 14 dages returret, så hvis støvlerne ikke passer, kan du nemt sende dem retur igen. Du er også velkommen i vores fysiske butikker i følgende danske byer:

 

  • Hvide Sande
  • Ringkøbing (Outlet)
  • Esbjerg
  • Holstebro 

 

Her har du mulighed for at prøve skoene på, før du køber. Kig ind, og lad os hjælpe dig med at vælge dine perfekte vandrestøvler. Vi forhandler også Hanwag plejemidler, så du kan passe ekstra godt på dine nye sko.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.