Spar -30% på FjällRäven Keb bukser til herre - Se dem her ×

Dale Of Norway Sweaters & Trøjer

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Dale of Norway sweaters og trøjer

En dejlig varm sweater hører sig til, når efteråret og vinteren melder sin ankomst. Og hvis du er friluftsmenneske, der nyder lange gå- og vandreture, så er det nærmest en uundværlig del af garderoben. Selv om sommeren kan en varm sweater være dét, du står og mangler, når mørket falder på, og temperaturen falder. 

Dale of Norway sweaters og trøjer er oplagte til formålet. De er nemlig skabt med afsæt i de kolde vintre og robuste bjerglandskaber i Norge og er således både ekstremt holdbare og slidstærke. Samtidig får du total bevægelsesfrihed, masser af funktioner, høj komfort og effektiv isolering, der tilmed lader dig ånde, så du også kan komme af med varmen, hvis du får det for varmt.

Du går aldrig galt i byen med en Dale of Norway sweater eller trøje. Tag et kig i vores udvalg her på siden, og find lige præcis den sweater eller trøje, du bedst kan lide. Der er mange forskellige farver, mønstre og modeller at vælge imellem, og vi har dem både til mænd og kvinder. 

Flotte farver og print

Måske er du typen, der elsker traditionelt design, der virkelig viser, hvor tingene kommer fra. Måske er du mere til det neutrale og simple uden for mange dikkedarer. Hos Dale of Norway kan du få begge dele. 

Dale of Norway er, som navnet indikerer, opstået i Norge, og her har virksomheden siden 1879 designet og produceret alt deres tøj. Derfor bærer en stor andel af Dale of Norway sweaters og trøjer præg af det stolte, skandinaviske islæt med flotte traditionelle og autentiske mønstre, som var flotte både dengang og i dag. Dale of Norway har dog også udviklet en masse flotte trøjer og sweaters i mere neutrale og diskrete designs til dig, der bedst kan lide dén slags.

Blandt de meget mønstrede modeller finder du:

 • Dale of Norway Vilja sweater
 • Dale of Norway Peace sweater
 • Dale of Norway Solfrid sweater 
 • Dale of Norway Christiania sweater 
 • Dale of Norway Vail sweater 

Er du til et mere nedtonet look med lidt eller ingen print, anbefaler vi:

 • Dale of Norway Moritz sweater 
 • Dale of Norway Vegvisir sweater 
 • Dale of Norway Geilo sweater
 • Dale of Norway Sigurd sweater 
 • Dale of Norway Sverre sweater 
 • Dale of Norway Cortina sweater

Hvad end du er til sort, grå, beige, rød, blå eller grøn, har Dale of Norway en trøje eller sweater til dig. 

Blød og slidstærk merinould

Dale of Norways helt store kendetegn er deres brug af norsk merinould i allerhøjeste kvalitet. Merinould er ikke bare blødt at have på, men også enormt slidstærkt, så din Dale of Norway sweater eller trøje kan holde til alle vind- og vejrforhold i alt fra de danske skove til de norske fjelde. 

Derudover har uld den fordel, at det helt naturligt regulerer temperaturen, så det isolerer, når du har det koldt, og køler, når du har det varmt. Det er bl.a. derfor, uld er så populært inden for tøj til outdoor, og især til base layers til herrer og damer, som er det inderste lag tættest på kroppen.

Dale of Norway er perfekt til både vandreture og dage, hvor du bare gerne vil have det lidt ekstra rart.

Shop Dale of Norway sweaters og trøjer online

Her hos OutdoorXperten går vi højt op i kvalitet og tilbyder kun vores kunder det bedste. Derfor har vi selvfølgelig taget Dale of Norway med i sortimentet af lækre sweaters og trøjer i uld, så du også kan få glæde af den fantastiske kvalitet. 

Se udvalget her på siden, og køb med hurtig levering.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.