Dale Of Norway Nederdele

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Dale of Norway nederdele

Dale of Norway nederdele er fuldstændig perfekte til dig, der gerne vil have et feminint og elegant look, uden at gå på kompromis med hverken komfort eller kvalitet. Nederdelene er lavet i 100 % merinould og kan bruges til alt fra arbejde og hverdag til vandre- og familieture ud i det fri, men også til skiferier, festlige anledninger og alt derimellem.

Med en Dale of Norway nederdel får du tårnhøj kvalitet, en fantastisk pasform, masser af stretch, naturlige og allergivenlige materialer, stilrent design og et stykke tøj, der er skabt til at holde hele livet. Derudover er alle Dale of Norways produkter udviklet og produceret i Norge, hvor fabrikken ligger. Her anvender de blandt andet strømmen fra den store Bergsdal-flod, der omdannes til grøn energi og forsyner fabrikken med strøm. 

Hos OutdoorXperten er vi store tilhængere af Dale of Norway, og derfor har vi samlet et stort og bredt udvalg af tøj og accessories derfra på vores shop. Her på siden finder du alle vores Dale of Norway nederdele i forskellige farver. Tag et kig, og køb din favorit i dag. 

Klassiske og sporty nederdele fra Dale of Norway

Alle folk har forskellige stil. Nogle foretrækker det sporty og mere casual look, mens andre er mere til det elegante og klassiske. Derfor har Dale of Norway skabt to unikke kollektioner af nederdele:

  • Dale of Norway Geilo Skirt  
  • Dale of Norway Dale Skirt

Dale of Norway Geilo nederdelen er opkaldt efter skiområdet Geilo i Norge, der er en særdeles populær skiferiedestination og et af de største skisportssteder i Norge. Modellen Geilo er også lavet som kjole med samme mønster og samme kvalitet. Geilo nederdelen har et traditionelt norsk mønster ned langs den ene side og er utrolig strækbar, hvilket giver en fantastisk pasform og stor bevægelsesfrihed. 

Dale of Norway Dale nederdelen er ensfarvet uden mønster og fås bl.a. i sort og grå. Nederdelen er enormt stilfuld og elegant og passer perfekt til et fint arbejdslook eller til en aften ude i byen. Den er knap så strækbar som Geilo nederdelen, men har en bred kant ved taljen, der giver et flot snit.

Begge nederdele er lavet i 100 % premium merinould og er bløde og lækre at have på, uanset om du bruger dem med bare ben, strømpebukser eller lange underbukser under. Og selvom det er uld, så kan de sagtens vaskes i vaskemaskinen på et helt almindeligt uldprogram. 

Tøj skabt til hele livet 

En af de ting, der har gjort Dale of Norway til et af de mest populære brands gennem mere end 100 år, er tøjets holdbarhed. Ved hjælp af gode materialer, en stringent produktionsproces og godt, gedigent håndværk skaber Dale of Norway nemlig uldtøj, der holder hele livet. En af de største fordele ved tøj i uld er f.eks., at det ikke skal vaskes ret ofte, da uld er tæt på resistent over for lugte, og således slides der altså mindre på tøjet. 

Derudover er uldprodukter og strik relativt lette at reparere ved hjælp af nål og tråd, og mange skræddere tilbyder denne service til en fordelagtig pris, hvis du ikke selv tør kaste dig ud i projektet.

Med en Dale of Norway nederdel får du altså et stykke tøj, der holder hele livet. 

Gå på opdagelse i Dale of Norway her

Foruden de lækre nederdele fra Dale of Norway, har vi også et bredt udvalg af udstyr til outdoor, camping, fiskeri osv. Vi har f.eks. alt i fiskestænger og fiskegrej, og til vandreturen finder du alt fra kompas til vandrerygsække.

Shop Dale of Norway nederdele her, eller lad dig inspirere til dit næste eventyr.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.