Dale Of Norway Kjoler

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Dale of Norway kjoler

Dale of Norway er et norsk brand, der siden 1879 har designet tøj og strik i den fineste uld til kvalitetsbevidste friluftsfolk. Stilrent og tidløst design kombineret med solidt håndværk har gjort Dale of Norway til et af de førende brands inden for især sweaters til damer og herrer, som var deres første produkt i sortimentet. 

Siden Dale of Norways spæde start har sortimentet udviklet sig til at omfatte en masse forskellige produkter i uld, både huer, trøjer, sjaler, jakker, pandebånd og kjoler. Og netop kjolerne er et bevis på, hvordan Dale of Norway formår at kombinere lækkert design med høj komfort, alsidighed og kvalitet i topklasse.

Dale of Norway kjoler er spækket med praktiske detaljer og er lavet i den lækreste merinould, hvilket gør kjolen egnet til både natureventyr og festlige anledninger. 

Se udvalget af Dale of Norway kjoler her, og køb dine favoritter hjem til en fast lav fragtpris og hurtig levering.

Dale of Norway Geilo kjole 

Den populære Dale of Norway Geilo kjole har fået sit navn efter et af de største og mest populære skisportssteder i Norge, nemlig Geilo. Det har den, fordi den, som alt andet fra Dale of Norway, er skabt til at blive brugt i naturen.

Dale of Norway Geilo kjolen er skabt i 100 % merinould, som er en af de fineste og blødeste uldtyper, der findes. Den temperaturregulerer, isolerer og absorberer, og så er den tæt på lugtresistent, varmer, selvom den er våd, og kradser ikke.

Kjolen har, på grund af strikmønstret, masser af stretch, så den former sig efter kroppen og giver enormt god bevægelighed. På ærmerne er der lavet huller til tommelfingrene, så du får bedre isolering og varme, mens du frit kan bruge dine hænder. Hullerne sikrer også, at ærmerne ikke glider op og ud af f.eks. et par handsker. 

På kjolens skuldre er der strikket et flot, traditionelt norsk mønster, der giver kjolen et unikt særpræg og design. Foran sidder en lynlås, så du har mulighed for at lyne kjolen helt op til halsen eller åbne, hvis du har brug for luft. Dale of Norway kjolen kan desuden gå i vaskemaskinen på et uldprogram. 

Alt i alt er Dale of Norway Geilo kjolen den perfekte kjole, hvis du er på udkig efter kvalitet, komfort og flot design i ét og samme produkt.

Uldtøj med produktion i Europa 

En af Dale of Norways helt store fordele er, at hele deres produktion ligger i Dale i Norge ligesom hovedkontoret. Helt konkret betyder det følgende:

  • De kan overvåge produktionen tæt og dermed sikre gode arbejdsforhold og at alle produkter fremstilles korrekt og efter de fastsatte standarder
  • De er tæt på deres leverandører af uld, hvilket både nedbringer transporttiden og giver bedre muligheder for at finde de bedste og mest bæredygtige leverandører
  • Den samlede produktion sikrer en ensartet og konsekvent fremstillingsproces
  • En mere miljøvenlig transport til hele Skandinavien, hvor Dale of Norways primære kundebase er på grund af klimaet

Foruden punkterne ovenfor, benytter Dale of Norway sig af grøn energi fra den store Bergsdal-flod, der løber umiddelbart ved siden af fabrikken og er en konstant kilde til strøm. 

Med en Dale of Norway kjole støtter du altså ikke bare op om skandinavisk design, men også om miljøet – og dét er noget værd!

Shop Dale of Norway kjoler hos OutdoorXperten

Er du på udkig efter en dejlig, behagelig kjole til vinteren eller dine vandreture, så er Dale of Norway kjoler lige noget for dig! Suppler den med et par gode vandresko, lange underbukser, en dejlig hue og en varm jakke, og så er du good to go! 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.