Dale Of Norway

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Dale of Norway

Uld har i mange år været et anerkendt og højt elsket tøjmateriale blandt naturfolk på grund af de mange gode egenskaber, uld har. Det er nok også derfor, Dale of Norway år efter år viser sig som et af de helt store brands, når det kommer til skønne sweaters, bløde trøjer, varme huer og meget andet. Det norske brand producerer nemlig udelukkende tøj og accessories i den fineste uldkvalitet på deres produktionsanlæg, der ligger ved hovedkontoret i byen Dale i den vestlige del af Norge. 

Tænker man på, at vi befinder os i en verden med konstant skiftende modebilleder, en masse fast fashion og flere og flere producenter, er det ekstra imponerende, at Dale of Norway har holdt stand siden 1879, hvor det første stykke Dale of Norway-tøj forlod lageret.

I dag består Dale of Norway sortimentet af mange forskellige beklædningsgenstande, bl.a.:

  • Sweaters
  • Huer
  • Pandebånd
  • Trøjer
  • Nederdele
  • Kjoler 
  • Sjaler

 

Om du skal på vandretur, skiferie, jagt eller bare en tur ud i haven, lover vi dig, at du kommer til at elske dit Dale of Norway tøj. Shop Dale of Norway online her hos OutdoorXperten, og få leveret hjem til dig med få klik.

Stilrene og tidløse produkter i uld

Der er modetrends, der kommer og går, og så er der klassikere, der forbliver stilfulde og elegante på trods af skiftende tider. Her hos OutdoorXperten går vi højt op i, at det tøj, vi køber og sælger, kan holde til noget – både vind, vejr, slitage og et omskifteligt modebillede. Det betyder nemlig, at tøjet bliver brugt dag efter dag, måned efter måned, sæson efter sæson, år efter år, og det giver typisk også forbrugeren en større lyst til at reparere frem for at købe nyt. 

Det er altså ikke udelukkende materialerne og konstruktionen, der udgør en god kvalitet. Designet spiller i dén grad en rolle også. 

Dale of Norway laver tidløse produkter i neutrale farver og med klassiske mønstre, så du ikke behøver vælge mellem komfort og design. Dét, kombineret med de anvendte materialer, gør Dale of Norway til det foretrukne brand for rigtig mange af dem, der ikke ønsker at bruge penge på nyt tøj flere gange om året. 

Dale of Norway eksperimenterer også med mere moderne styles, hvis du er glad for farver og print, men produkterne har stadig den stil og elegance, der gør dem til vaskeægte evergreens. De flotte Dale of Norway kjoler og nederdele er et godt eksempel på uldtøj, der både er klassisk og moderne, og som sagtens kan bruges til festlige anledninger. 

Et stort udvalg af Dale of Norway tøj

Det er nok ikke svært at spore vores begejstring for det norske uldbrand, og det er heller ikke meningen. Kombinationen af lækkert design, skøn merinould med masser af gode egenskaber, høj kvalitet, gedigent håndværk og mere end 100 års erfaring har gjort Dale of Norway til et af de ypperste brands inden for tøj til outdoor til både mænd og kvinder. 

Kombiner din Dale of Norway sweater med et par lækre vandrestøvler- eller sko fra f.eks. Hanwag, Haglöfs eller Merrell, og et par slidstærke vandrebukser fra Fjällräven, Heimdall eller Lundhags, og så er du klædt godt på til naturrige eventyr til lands, til vands eller i luften.

Shop norsk superkvalitet hos OutdoorXperten

Uanset om du er på udkig efter tøj, der kan holde dig varm på dine ekskursioner eller bare godt kunne tænke dig en vamset sweater til vinter, er Dale of Norway et stensikkert valg. 

Find din nye yndlingssweater eller favoritkjole her på siden, eller shop amok i vores store udvalg af tøj, udstyr og gadgets til outdoor og fiskeri.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.