Carinthia Soveposer

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Carinthia soveposer

Som seriøs forhandler af outdoorudstyr kommer vi ikke uden om Carinthia i vores sortiment. Carinthia producerer nemlig tøj og udstyr til outdoor i en kvalitet som kun få andre og tilmed i et prisleje, som de fleste kan være med på, hvis de prioriterer godt grej. Carinthias hovedkontor er beliggende i Østrig i en højtbeliggende bjergkæde af samme navn, og lige ved siden af hovedkontoret ligger produktionsanlægget, hvorfra alle produkter produceres og sendes ud under strenge, europæiske kvalitetskontroller. Oprindeligt producerede de soveposer og tøj til bjergbestigere, sidenhen til militære enheder og nu til den helt almindelige friluftselsker.

 

Hos OutdoorXperten er vi svært begejstrede for alle Carinthias produkter, og for at gøre det nemt har vi på denne side samlet vores udvalg af Carinthia soveposer, der kan holde dig varm ned til -40 grader; selvfølgelig under den forudsætning, at du også har et godt, isolerende liggeunderlag. Du finder selvfølgelig også soveposer til mere moderate temperaturer, der passer til det danske klima. Se udvalget af Carinthia soveposer her, og shop din favorit i dag.

 

Carinthia soveposer med ekstra længde

Noget af det, der gør en sovepose god, er det materiale, den er lavet i. Men det hjælper ikke meget, at soveposen har god isolering, hvis du ikke kan have hele kroppen nede i den. Derfor har Carinthia sørget for, at størstedelen af deres soveposer kan fås i en ekstra lang udgave, så mennesker i alle længder kan være deri og få maksimalt udbytte af den lækre G-Loft isolering. For at finde de lange udgaver af Carinthia soveposerne, skal du kigge efter modellerne med Large i navnet. De kan anvendes af mange kvinder, men er især oplagte som soveposer til mænd. 

 

Kompakte soveposer, der ikke mister fylde

En af Carinthias helt store forcer og succeskriterier, er deres brug af den velrenommerede G-Loft isolering, der i dag anvendes af en lang række populære outdoorbrands som Fjällräven og The North Face. G-Loft er en fiberisolering, der ved hjælp af en særlig struktur og blanding af forskellige slags fibre imiterer dun i dets varmeisolerende egenskaber, men er langt mere slidstærkt og modstandsdygtigt end det ellers så populære naturmateriale. 

 

Modsat dun absorberer fibrene ikke fugt og vand, og det betyder, at G-Loft isolerede soveposer kan holde dig varm, selvom der er vådt, eller luftfugtigheden er høj. Faktisk får du helt op til 80 % af varmekapaciteten i en våd Carinthia G-Loft sovepose. 

 

En anden fordel ved det revolutionerende fiberfyld er, at det er ekstremt komprimerbart, men ikke mister sin fylde. Soveposen fylder altså minimalt, når den kommer i kompressionsposen, og kommer hurtigt tilbage til sin fluffy form, når du tager den ud. Dette skyldes fibrene særlige hukommelseseffekt. Dertil vejer G-Loft isoleringen meget lidt i tasken, og det er praktisk, når du er ude efter at spare på grammene. 

 

Alle Carinthias soveposer er produceret med G-Loft isolering, så du får maksimal varmeeffekt for minimal vægt.

 

Sov under åben himmel i en sovepose med myggenet

En lang række Carinthia soveposer giver dig mulighed for at fastgøre et myggenet over ansigtet, så du kan sove uden risiko for insektbid og kryb. Sover du i telt, er det sjældent nødvendigt, da telte er lukket til og desuden har deres eget myggenet. Har du derimod planer om at sove i et åbent shelter, i en hængekøje, under en bivuak eller ude i det fri, kan det være rart at have ansigtet dækket til at et net, så du kan sove trygt. Dette er måske ikke aktuelt om vinteren, men om sommeren kan det være dejlig befriende at vågne op i frisk luft frem for et varmt og indelukket telt. 

 

Alle Carinthias G-Loft Tropen soveposer er udstyret med indbygget myggenet, som kan lynes af og gemmes i en lille lomme i soveposen, hvis du hellere vil have ansigtet fri. 

 

Beskyt din Carinthia sovepose med en lagenpose

Hvis du vælger at bruge over tusinde kroner på en sovepose, så er du også interesseret i, at den skal holde så længe som muligt. En sovepose skal, præcis som sengetøj, duner og puder, vaskes en gang imellem, fordi vi mennesker sveder, når vi sover, og hver gang, din sovepose bliver vasket, slider du en lille smule på den. 

 

For at minimere antallet af gange, du skal vaske din Carinthia sovepose, kan du tilkøbe en lagenpose. En lagenpose fungerer som et ekstra lag inde i soveposen og har i bund og grund samme funktion som sengetøj. Den absorberer sveden, så din sovepose beskyttes, og i stedet for at skulle vaske soveposen, kan du nøjes med at vaske lagenposen de fleste gange. Det er smart og forlænger levetiden på din sovepose. 

 

Vi har soveposer fra mange anerkendte brands

Selvom Carinthia laver soveposer i enestående kvalitet, er det ikke ensbetydende med, at de lever op til lige præcis dit behov. Finder du ikke det, du leder efter, kan du i stedet tage et kig på soveposerne fra de andre brands, vi forhandler her på siden. 

 

Det er blandt andet brands som:

  • Fjällräven
  • Haglöfs
  • Vaude 

 

Vi har dame soveposer, herre soveposer og junior soveposer; kort sagt, soveposer til hele familien. Shop soveposer online her på siden, og få maksimalt udbytte af din nattesøvn, når du er ude. Det fortjener du. 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.