Carinthia Jakker

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Carinthia jakker

Er du friluftsmenneske, jæger, fisker, bjergbestiger, eventyrer eller noget helt femte? Så ved du med garanti, hvor vigtigt det er med en dejlig varm jakke, der både kan holde dig varm i det kolde vejr, men også kan modstå regn og fugt, samtidig med at du kan ånde i den. Der findes mange forskellige typer jakker, der kan holde dig varm, og lang henad vejen er det et spørgsmål om personlige præferencer, der afgør, hvilken slags jakke du skal vælge. 

 

Der findes mange rigtig gode outdoorbrands derude, der udvikler, designer og producerer tøj og udstyr i topkvalitet. Et af dem er det østrigske brand, Carinthia, der også leverer tøj og grej til professionelle soldater, politifolk, jægere og lignende. På denne side finder du vores udvalg af Carinthia jakker til dame og herre i forskellige modeller og typer. I venstre side kan du sortere og filtrere efter størrelse, pris m.m., så du kun får de resultater frem, der er relevante for dig. Det sparer dig tid, og du kan hurtigt browse gennem dine muligheder. 

 

Køber du en Carinthia jakke til din næste tur, er du helt sikker på at kunne holde varmen. Men husk, at forskellige klimaer og sæsoner kræver forskelligt slags overtøj, så overvej dit behov og jakkens formål, inden du vælger.

 

Mange forskellige typer Carinthia jakker

En jakke er ikke bare en jakke, når det kommer til outdoor. Der er mange forskellige typer, der hver især tjener sit helt eget formål. Herunder får du et overblik over de forskellige jakketyper og deres vigtigste egenskaber.

 

 • Carinthia hybridjakke: Hybridjakken er en 3-lags softshelljakke isoleret med fibre omkring kroppen og har elastiske softshellærmer, der gør jakken dejlig fleksibel. Jakken har gode isoleringsevner, høj varmekapacitet og er vandafvisende (selv i lynlåsene), vindtæt og åndbar. Har du brug for ekstra varme, kan du let have en sweater, fleece eller base layer på indenunder.
 • Carinthia isoleringsjakke: Isoleringsjakken fra Carinthia er lavet specifikt til at holde dig varm, de steder, hvor det er nødvendigt. Her får du det bedste fra G-Loft Ci isolering og G-Loft STi isolering, der giver en kompakt og stabil isolering. Jakken har Techno Stretch i torse og underarmsområde, der sikrer høj bevægelsesfrihed og god ventilation. 
 • Carinthia fleecejakke: En fleecejakke er skøn på de kølige sensommer- og efterårsaftener, hvor temperaturerne begynder at falde en smule. Som med alle Carinthias andre jakker, er fleecejakken isoleret med G-Loft fiberisolering, der gør den modstandsdygtig over for vind, vand og fugt. Desuden har den en tæt og fleksibel pasform. Fleecejakken kan også bruges som et ekstra lag under f.eks. en skaljakke eller softshelljakke.
 • Carinthia vinterjakke: Vinterjakken er Carinthias varmeste, da den er udviklet helt specifikt til meget kolde klimaer og ekstreme vejrforhold på helt ned til 20 frostgrader. I Carinthias ånd er jakken udviklet i samarbejde med en række militære enheder, så den er garanteret at leve op til de krav, bl.a. soldater, jægere og politifolk har til deres overtøj. Jakken har en lav pakkevolumen og vejer lidt i forhold til varmekapaciteten og isoleringsevnen, hvilket kan tilskrives den unikke G-Loft isolering af fibre.  
 • Carinthia poncho: Carinthias smarte og funktionelle poncho er unisex og tjener mange forskellige formål. Den kan både anvendes som tæppe, sovepose og poncho for ekstra varme. Ponchoens fordel er, at den kan bruges udover alt slags tøj, fordi der er masser af plads i den. Den er foret med G-Loft isolering og kan spændes ind foran og knappes i siderne. Derudover er den tosidet, så du kan skifte mellem de fede designs.

 

Som du måske kan fornemme, har Carinthia tænkt på det hele i deres produktsortiment, og der kommer stadig flere produkter til samt opgraderinger af de eksisterende. Vi opdaterer vores sortiment løbende i takt med nye produktlanceringer, så du kan altid finde de nyeste og bedste Carinthia jakker her hos OutdoorXperten. 

 

Shop Carinthia jakker online i dag

Vi har vist alle prøvet at komme afsted med for lidt tøj på, en dag hvor vejret snød os, hvor vi prioriterede vores outfit over velbehag, eller hvor temperaturerne faldt pludseligt midt på dagen. Hører du til flertallet, synes du formentlig også, det er ret ufedt at fryse, også selvom det bare er i et par timer. Forestil dig så at fryse hele dagen, flere dage i træk. Det vil vi gerne undgå, og det er derfor, vi altid anbefaler, at du investerer i noget ordentligt overtøj og en god sovepose, når du skal på tur ud i det fri.  

 

Du vil gerne have kvalitet, og hvorfor nøjes med det næstbedste? Carinthia er blandt de bedste outdoorbrands på markedet, så her er du altså helt sikker på at få noget, der bare holder – og holder længe! 

 

Når du shopper hos OutdoorXperten, får du:

 • 14 dages fortrydelsesret
 • Billig fragt til hele Danmark
 • Hurtig levering med PostNord eller GLS
 • Råd og vejledning fra mere end 20 outdoorentusiaster
 • Kompetent og venlig kundeservice 362 dage om året
 • Sikkerhed og tryghed med e-mærket
 • Mulighed for at delbetale med ViaBill

 

Lad dig inspirere i vores brede udvalg af Carinthia jakker, så du kan holde dig varm i alt slags vejr og nyde alt det smukke, naturen har at byde på. 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.