Carinthia

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Carinthia 

Det østrigske mærke Carinthia har taget navn efter bjergene af samme navn. Alle Carinthias produkter produceres i Europa, så de let kan styre og overvåge produktionsprocesserne og produkterne. Det var de omkringliggende bjerglandskaber, der inspirerede Carinthia til at begynde at producere udstyr, der kunne modstå kolde og hårdføre klimaer. I starten var produkterne tiltænkt bjergbestigere, men i dag bruges Carinthia af alle slags outdoorentusiaster i både meget kolde og mere tempererede klimaer.  

 

Brandet har efterhånden et bredt sortiment af tøj og udstyr til outdoor, og vi er en af de stolte forhandlere af de lækre kvalitetsprodukter. Find et udvalg af Carinthia soveposer til koldt og varmt vejr, varme vinterjakker, veste, rejsepuder m.m. 

 

Carinthia til professionelle og friluftsmennesker

I dag er Carinthia tilgængeligt for alle, der gerne vil prioritere at købe godt grej, men i mange år har produkter fra Carinthia været anvendt af professionelle folk, der bruger meget af deres tid udendørs, herunder:

 

 • Soldater
 • Jægere
 • Politifolk
 • Fiskere
 • Eventyrere

 

En del af succesen skal findes i den unikke isolering i Carinthias produkter, som du kan læse mere om i næste afsnit. Derudover gør Carinthia meget ud af at teste deres produkter på brugerne og udvikle dem i samarbejde med dem, så de kan levere et produkt, der lever op til de reelle behov, som friluftsmennesker har. At produkterne til stadighed anvendes af fagfolk verden over vidner om, at vi har at gøre med et brand, der har styr på deres produkter og deres produktion, og som er i konstant udvikling for at gøre deres produkter endnu bedre. 

 

Succesfuld og effektiv G-Loft isolering

En af hemmelighederne bag Carinthias succes er den unikke G-Loft isolering, som produceres af Goldeck Textil, der også ejer Carinthia. G-Loft isoleringen anvendes blandt andet af brands som The North Face og Fjällräven og i produkter, der har til formål at isolere og varme, f.eks. soveposer og jakker.

 

G-Loft isoleringen er fremstillet af blandede polyesterfibre, der minder meget om dun i måden, de er sat sammen på. G-Loft har en helt særlig evne til at genfinde sin oprindelige form ved hjælp af en særlig hukommelseseffekt skabt af de anvendte fibre.

 

Nogle af de mest fordelagtige egenskaber ved G-Loft er, at det:

 

 • Tørrer hurtigt
 • Er let at vaske
 • Kan komprimeres til at fylde minimalt
 • Giver op til 80 % af varmekapaciteten, når det er vådt
 • Hurtigt genfinder sin oprindelige form 
 • Har lav vægt ift. varmeeffekten

 

Meget ofte anbefales naturmaterialer som f.eks. dun og bomuld til os mennesker, fordi det har nogle helt fantastiske egenskaber fra naturens side. Desværre er der også nogle ulemper ved naturmaterialerne, og bl.a. dun har ikke ret godt af fugt og vand, fordi det absorberer i stedet for at afvise. Skal du have maksimal isolering i fugtige og kolde miljøer, kan syntetisk isolering blive din redning. 

 

G-Loft anvendes både i Carinthia jakker og Carinthia soveposer, og her hos os finder du begge dele.

 

Hold varmen i det fri med Carinthia

Når du er på tur i det fri, uanset om det er fisketur, jagt, vandretur eller noget helt fjerde, er noget af det vigtigste, at du kan holde en behagelig temperatur dagen igennem. Derfor skal du selvfølgelig have noget tøj med til både morgen og aften og til de aktive og stillesiddende timer. Klimaet, sæsonen og vejrforholdene spiller en væsentlig rolle for dit valg af tøj og udstyr, så det er en god idé at tjekke vejrudsigten på det sted, du skal hen på tur. 

 

Er der meget koldt, kan en Carinthia vinterjakke f.eks. være det bedste valg, mens et mere mildt klima måske kan klares med en Carinthia vest med en dejlig varm sweater under. Til de kolde, siddestillende stunder er en Carinthia fleecejakke god, men den er også god under en vest eller en skaljakke som et ekstra blødt og varmt lag. Du kan med fordel tænke i lag, når du pakker vandrerygsækken eller bådtasken, så du ikke skal have en jakke med til alle døgnets timer, men i stedet kan skabe ekstra varme ved at tilføje flere lag til dit overtøj. 

 

Lige så vigtigt det er med god varme i dagstimerne, lige så vigtigt er det, at du kan holde varmen om natten. Du bør aldrig gå på kompromis med nattesøvnen, og derfor kan vi varmt anbefale dig at kigge i vores udvalg af Carinthia soveposer, så du kan holde dig varm natten igennem. Husk, at materialet i sig selv ikke udgør en god sovepose; kvaliteten skal understøttes af pasformen og funktionerne, så du får en sovepose, der passer til lige præcis dig.  

 

Køb Carinthia jakker til herrer og damer

Er du friluftsmenneske, der elsker at vågne op i et telt, drikke morgenkaffe til solopgangen, spise mad lavet over bål og komme omkring på gåben, så bør du kigge i retning af produkter og tøj fra Carinthia. Her hos OutdoorXperten har vi et bredt udvalg af fede og funktionelle Carinthia damejakker og herrejakker samt Carinthia soveposer, der kan holde dig varm på alle tider af døgnet. 

 

Har du spørgsmål, så består vores team af en masse forskellige typer outdoorentusiaster, der med glæde vil hjælpe og vejlede dig til det rette valg. Vi sidder klar ved telefonerne 362 dage om året.

 

Gå på opdagelse i Carinthias funktionelle og alsidige univers, og find dine nye outdoorfavoritter til samlingen. 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.