COVID-19: OUTDOORXPERTEN.dk kører som normalt og pakker sendes med dag til dag levering.

×

HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT FRA KR. 15,-    KUNDESERVICE MANDAG - FREDAG 10-18 - LØRDAG/SØNDAG 10-16                                

Carinthia

Hvis du ikke vil lade dig begrænse af vind, vejr og kulde, så skal du bestemt tage et kig på vores outdoortøj og -produkter fra Carinthia. Hos OutdoorXperten har vi et stort udvalg af blandt andet soveposer, isoleringsjakker og vinterjakker fra Carinthia. En anden god grund til at kigge her er, at vi hos OutdoorXperten har de bedste priser i Danmark på Carinthia.

Carinthia er navnet på et østrigsk højtliggende bjergområde, og det er også her, at selve mærket Carinthia blev grundlagt og har sit hovedkontor. Produkterne er derfor oprindeligt designet til erfarne bjergbestigere og til at kunne klare de barske, alpine forhold, hvor vind og lave temperaturer er en del af normalen. Nu producerer Carinthia et bredt udvalg af outdoortøj og soveposer til både ekstremt kolde forhold og til de mere varme vejrforhold.

Alt outdoorgear fra Carinthia er designet og produceret i Europa, som gennem kvalitetskontroller og høje produktionsstandarder sikrer et ekstremt højt kvalitetsniveau. Denne høje kvalitet og det praktiske design gør, at Carinthia anvendes af en bred vifte af professionelle fagfolk – blandt andet af militær og politi.

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 16

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 16

Side:
  1. 1
  2. 2

Mange års erfaring og udvikling står bag Carinthia

I over 70 år har folkene bag Carinthia fokuseret på producere, designe og videreudvikle soveposer, outdoortøj og outdoorgear som telte og bivybags, der kan beskytte mod alle slags vejrforhold, man kan støde på. Denne dedikation og tilsvarende høje kvalitet er efterspurgt af mange folk, der begår sig udendørs, og det er ikke uden grund, at Carinthia bliver brugt af soldater, politifolk, jægere, overlevelsesspecialister og et utal af udendørsentusiaster. Carinthias soveposer og outdoorgear kan anvendes kloden rundt og er designet til at kunne klare en ekspedition til Arktisk eller Antarktis – eller til militære ekspeditioner i kriseområder.

OutdoorXperten har Danmarks bedste priser på Carinthia

Alle udendørsentusiaster ved, at gear i høj kvalitet koster penge, men de ved også, at gear i høj kvalitet er nødvendigt for at kunne få glæde ud af ture i hårde og krævende forhold. OutdoorXperten har de bedste priser på Carinthia i Danmark, og det giver derfor god mening at investere i gear i høj kvalitet til mindre penge – det kan du her hos OutdoorXperten.

En god sovepose er essentiel på længere ture

Carinthias hovedprodukt er soveposer – et produkt der spiller en stor rolle hos mange udendørsmennesker. Soveposen kan gøre en afgørende forskel på ture, hvor man sover udenfor om natten. En sovepose, der ikke er varm nok, kan ødelægge en hel nattesøvn, og det kan potentielt ødelægge hele turen på grund af manglende søvn. Derfor er det en god idé at investere i en sovepose, der kan klare de forhold, du begiver dig ud i. Hos OutdoorXperten har vi soveposer fra Carinthia, der kan klare næsten alle temperaturer. Vi har eksempelvis soveposer, der har ekstremtemperaturer på -39 grader til soveposer med komforttemperatur på blot +3 grader.

Carinthias produkter er exceptionelt holdbare

Carinthia er den førende producent af soveposer til militær i verdenen, og da soldater uden tvivl må slide kraftigt på deres udstyr, giver det giver et godt billede af, hvor slidstærke og holdbare deres produkter er. Ligeledes er jakkerne fra Carinthias produceret i slidstærk materiale, der kan holde dig varm på de kolde, våde dage.

Hold varmen med G-LOFT teknologien fra Carinthia

Soveposerne og jakkerne fra Carinthia er udstyret med den revolutionerende G-LOFT teknologi, som er et teknisk avanceret fiberisoleringssystem. Det minder meget om højkvalitetsdun, bortset fra det er syntetisk – dette giver flere fordele. G-LOFT danner mange små luftlommer, som fanger luften, opvarmer den, og sikrer en optimal isolering. Derudover absorberer Carinthias produkter med G-LOFT teknologi næsten ingen fugt, og de fungerer fortsat perfekt selv under våde forhold. Carinthia har gennem denne teknologi ligeledes sikret høj åndbarhed, et ikke-brændbart materiale, let komprimering og efterfølgende hurtig dekomprimering på grund af spiralformede fibre, samt høj varmeeffektivitet relativt til vægten. Endeligt er Carinthias produkter med G-LOFT teknologi designet til at kunne klare en tur i en normal husholdningsvaskemaskine.

Top