Aclima FleeceWool V2 Hoodie - Dame

1.549,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
1114542FW23jetblack

Aclima FleeceWool V2 Hoodie til damer. Med sit rummelige design, justerbare snøre og en praktisk kængurulomme på brystet kombinerer denne hoodie funktionalitet med stil. De ribstrikkede manchetter og det broderede logo på brystet giver et eksklusivt præg, som gør, at du både kan bære den på fjeldturen eller under hyggestunder hjemme.

Med en blanding af 93% merinould og 7% genanvendt polyamid garanterer denne hoodie ikke kun for enestående varme og komfort, men også for holdbarhed. Merinouldens naturlige egenskaber kombineret med den styrke, som polyamiden tilføjer, gør denne hoodie til en uundværlig del af din vintergarderobe.

Materiale: 93% merinould/7% genanvendt polyamid
Fibre: 19,5 micron
Vægt: 250g/m2
Børstet inderside
Broderet logo på brystet
Hætte med snøre
Kængurolomme

 

 

Designes i Norge, produceres på egen fabrik i Estland.

 

Gennnemtestede produkter med mindst mulig miljøpåvirkning.

Leverandør til militær, politi, polar ekspeditioner over hele verden.

FSC-certified. 

Administration benytter kun PEFC-certified pair

En del af Woolmark, der udfører forskning, udvikling og markedsføring langs den globale forsyningskæde for australsk uld på vegne af cirka 60.000 uldavlere, som hjælper med at finansiere selskabet.

Kataloger, ordrebøger og markedsføringsbrochurer er certificeret af det nordiske miljømærke.

Alle produkter er Oekotex-certificerede. Fri for skadelige stoffer og alt garn, farvestoffer, efterbehandling og dele i produktionen er godkendt i henhold til Oeko-tex 100.

Aclima støtter 'Grønt Punkt' (tysk: Der Grüne Punkt) som er licenssymbolet for det europæiske netværk af industri-finansierede systemer til genbrug af emballagematerialer til forbrugsgoder. Logoet er varemærkebeskyttet på verdensplan.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.