Aclima FleeceWool V2 Crew Neck - Herre

1.399,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
1115143FW23corsair

Aclima FleeceWool V2 Crew Neck til mænd i et rummeligt snit, som giver en behagelig pasform. Ærmekanterne er ribstrikkede, og på brystet finder du et elegant broderet logo. Den er ideel til de koldeste dage, eller til de øjeblikke, hvor du vil nyde varmen fra en pejs med en kop varm kakao i hånden. Materialet består af 93% merinould kombineret med 7% genanvendt polyamid, hvilket sikrer sweaterens holdbarhed. Samtidig kommer merinouldens bløde og varme egenskaber virkelig til deres ret i denne FleeceWool model.

Materiale: 93% merinould/7% genanvendt polyamid
Fibre: 19,5 micron, 250g/m2
Vægt: 484g i str M 
Børstet inderside
Broderet logo på brystet
Relaxed Fit

 

 

Designes i Norge, produceres på egen fabrik i Estland.

 

Gennnemtestede produkter med mindst mulig miljøpåvirkning.

Leverandør til militær, politi, polar ekspeditioner over hele verden.

FSC-certified. 

Administration benytter kun PEFC-certified pair

En del af Woolmark, der udfører forskning, udvikling og markedsføring langs den globale forsyningskæde for australsk uld på vegne af cirka 60.000 uldavlere, som hjælper med at finansiere selskabet.

Kataloger, ordrebøger og markedsføringsbrochurer er certificeret af det nordiske miljømærke.

Alle produkter er Oekotex-certificerede. Fri for skadelige stoffer og alt garn, farvestoffer, efterbehandling og dele i produktionen er godkendt i henhold til Oeko-tex 100.

Aclima støtter 'Grønt Punkt' (tysk: Der Grüne Punkt) som er licenssymbolet for det europæiske netværk af industri-finansierede systemer til genbrug af emballagematerialer til forbrugsgoder. Logoet er varemærkebeskyttet på verdensplan.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.